Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het vierde huis
0
Astrologie

Maagd in het vierde huis

Maagd in het vierde huis - VolleMaanKalender.nl

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je vierde huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het vierde huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het vierde huis hebt.

Het vierde huis in astrologie is het huis van je thuis en je gezin. Waar voel jij je thuis? Wie is jouw familie? Daarnaast staat dit huis volgens het boek Leven met de Sterren symbool voor de baarmoeder: de ‘bergruimte’ van je geboortehoroscoop. Het gaat namelijk in dit huis ook om je verleden, de mensen in je verleden en wat je hebt weggestopt. Ook vertegenwoordigt dit huis je ouders.

Maagd vierde huis

  • Positieve kenmerken: Coöperatief, ambitieus en pragmatisch.
  • Negatieve kenmerken: Onattent en oneerlijk.
  • Advies: Waardeer meer wat je hebt en vermijd verlangens zo veel mogelijk.

Ben je geboren met Maagd in je vierde huis? Net als de maan ben je altijd in beweging. De ene keer vol zichtbaar, de andere keer onzichtbaar. Jouw energie is altijd te merken. Je werkt ‘t liefst vanuit huis of een inspirerende plek. Op kantoor kan voor jou te druk zijn qua prikkels.

Een les voor jou? Geniet van alles wat je hebt; je hoeft niet altijd maar meer of beter. Stabiliteit en structuur vasthouden is óók goed.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨