Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Grote Driehoek in jouw geboortehoroscoop (Grand Trine)
0
Astrologie

Grote Driehoek in jouw geboortehoroscoop (Grand Trine)

Grote Driehoek in jouw geboortehoroscoop (Grand Trine)

Elke geboortehoroscoop kent een wirwar aan lijnen en hoeken. Een van die hoeken is de Grote Driehoek, ook wel Grand Trine genoemd in het Engels. In dit artikel leggen we je graag wat meer uit over de Grote Driehoek. Lees je mee?

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een Grote Driehoek in je geboortehoroscoop vormt zich wanneer drie planeten samenkomen in een perfecte gelijkzijdige driehoek in het dierenriemwiel, én ze staan alledrie in hetzelfde element. Dus de planeten staan alledrie in vuurtekens, aardetekens, luchttekens of watertekens. De planeten bevinden zich binnen een Grote Driehoek altijd op 120 graden ten opzichte van elkaar.

Een Grand Trine kan duiden op een natuurlijk talent of vaardigheid op de gebieden van het leven die door die planeten worden vertegenwoordigd. Over het algemeen wordt een Grand Trine als een gunstig aspect beschouwd. Dit is met name zo omdat de planeten zich in hetzelfde element bevinden. De energie stroomt en het is harmonieus.

Een Grote Driehoek in vuurtekens (Ram, Leeuw, Boogschutter) kan duiden op natuurlijk leiderschapsvermogen of een neiging tot actie en avontuur. Een Grote Driehoek in aardetekens (Stier, Maagd, Steenbok) kan duiden op een sterke betrouwbaarheid en (materieel) succes. Een Grote Driehoek in luchttekens (Tweelingen, Weegschaal, Waterman) kan duiden op een natuurlijk vermogen tot communicatie en intellectuele bezigheden en een Grote Driehoek in watertekens (Kreeft, Schorpioen, Vissen) kan wijzen op een sterke emotionele intelligentie en intuïtieve vermogens.

Grote Driehoek in vuurtekens

De drie vuurtekens zijn Ram, Leeuw en Boogschutter. Als je in je geboortehoroscoop een Grote Driehoek hebt in deze drie tekens, dan heeft dat een bepaalde betekenis. Element vuur wordt geassocieerd met creativiteit, passie en het verlangen naar zelfexpressie en persoonlijke groei.

Heb je een Grote Driehoek in de vuurtekens, dan heb je een natuurlijk charisma en zelfvertrouwen waardoor je leiding kan nemen en anderen kunt inspireren. Je bent een natuurlijke leiders met een sterk gevoel van doelgerichtheid en het vermogen om anderen te motiveren. Daarnaast ben je energiek, spontaan en onbevreesd en kun je genieten van het nemen van risico’s en het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Grote Driehoek in aardetekens

De drie aardetekens zijn Stier, Maagd en Steenbok. Als je in je geboortehoroscoop een Grote Driehoek hebt in deze drie tekens, dan heeft dat een bepaalde betekenis. Element aarde wordt geassocieerd met stabiliteit, veiligheid en de materiële wereld. Heb jij een Grand Trine in aardetekens dan heb je een sterke connectie met deze thema’s.

Met jouw Grote Driehoek in aardetekens ben je praktisch, betrouwbaar en hardwerkend. met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijk vermogen om succes te behalen in de materiële wereld. Je hebt waarschijnlijk talent voor het organiseren van dingen. Ook heb je aandacht voor detail en kun je jouw ideeën omzetten in tastbare resultaten door hard te werken en vastberaden te zijn.

Grote Driehoek in luchttekens

De drie luchttekens zijn Tweelingen, Weegschaal en Waterman. Als je in je geboortehoroscoop een Grote Driehoek hebt in deze drie tekens, dan heeft dat een bepaalde betekenis. Element lucht wordt geassocieerd met de geest, communicatie en de uitwisseling van ideeën. Heb jij jouw Grand Trine in luchttekens, dan heb je een sterke band met deze onderwerpen.

Met jouw Grote Driehoek in luchttekens ben je intelligent, nieuwsgierig en ruimdenkend. Je hebt een natuurlijk vermogen om te communiceren en contact te maken met anderen. Ook heb je een talent voor het leren van nieuwe ideeën en houd je van het verkennen van nieuwe onderwerpen. Intellectuele bezigheden, zoals discussies, ga je niet uit de weg. Je hebt een natuurlijk talent hebben voor diplomatie en het vermogen om beide kanten van een kwestie te zien. Hoewel je niet altijd aan beide kanten staat, kun je het wel vanuit helicopterview bekijken.

Grote Driehoek in watertekens

De drie watertekens zijn Kreeft, Schorpioen en Vissen. Als je in je geboortehoroscoop een Grote Driehoek hebt in deze drie tekens (zie ook het voorbeeld hieronder), dan heeft dat een bepaalde betekenis. Element water hoort bij de thema’s emotie, intuïtie en het onderbewustzijn.

Gevoelens kunnen overweldigend zijn en diep gaan, je kunt emotioneel intelligent, intuïtief en empathisch zijn met deze plaatsing. Je hebt een natuurlijk vermogen om de gevoelens van anderen te begrijpen en er contact mee te maken. Emoties kunnen overweldigend zijn. Maar een driehoek is stevig. Het gaat niet kapot, en dat maakt dat jij juist met deze aspecten binnen jouw geboortehoroscoop goed overweg kunt met je emoties. Je hebt het in balans en bent in staat om diepe, betekenisvolle verbindingen met anderen aan te gaan.

Grote Driehoek uitlezen

Het is bij het uitlezen van de Grote Driehoek echter wel belangrijk om rekening te houden met de specifieke planeten die betrokken zijn, evenals hun huizen en heersende sterrenbeelden. Dit om een beter begrip te krijgen van hoe een Grand Trine zich in je leven kan manifesteren. Een Grand Trine met de Zon, Jupiter en Uranus kan bijvoorbeeld duiden op een sterke behoefte aan onafhankelijkheid en een verlangen om los te komen van traditionele normen, terwijl een Grand Trine met Mars, Saturnus en de Noordelijke Maansknoop kan duiden op een sterk gevoel van verbondenheid. verantwoordelijkheid en een natuurlijk vermogen om de leiding te nemen en succes te behalen.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.