Venus in Schorpioen

Heb jij Venus in Schorpioen (Scorpio)? Lees hier alles over de betekenis van liefdesplaneet Venus in Schorpioen!

Als je je geboortehoroscoop kent, dan weet je de plaatsing van Venus in jouw teken. Planeet Venus vertegenwoordigt in astrologie liefde, schoonheid en geldzaken. Het weerspiegelt hoe je liefhebt, hoe je over financiën denkt en hoe jij de wereld ziet qua schoonheid. Lees hier over Venus in Schorpioen!

Venus in Schorpioen is de verleider. Jij bent mysterieus en dat maakt dat anderen jou heel aantrekkelijk vinden. Je houdt van de underdog en ziet schoonheid in ieder wezen. Je bent into status; óf omdat je dit zelf hebt, óf omdat je hiernaar verlangt. Je bent van nature dominant, maar dat is niet altijd de rol die jij zelf bij jou vindt passen. Jaloezie? Ai, daar zeg je wat… Daar kun je nog weleens last van hebben. Je bent intens in je houden-van en verwacht dit dan ook terug. Als dat (naar jouw idee) niet wordt beantwoord, kun je dit als heel onprettig ervaren.

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.