Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Jupiter is de komende weken goed zichtbaar (en dit is waarom)
0
Jupiter Nieuws Planeten

Jupiter is de komende weken goed zichtbaar (en dit is waarom)

Jupiter in astrologie

Pak je camera maar: je favoriete geluksplaneet Jupiter is de komende weken goed zichtbaar. Dat komt volgens Weerplaza doordat Jupiter nu relatief dichtbij de aarde en de zon staat.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Hierdoor is Jupiter dus met het blote oog zichtbaar. Je zult ‘m echter niet meteen als planeet herkennen: eerder als felle ster. Wil je wel goed wat kunnen zien van de planeet, dan is het volgens Weerplaza goed om Jupiter vanaf een verrekijker – het liefst nog op een statief – te bekijken. Als je geluk hebt kun je dan de planeet en wat van haar manen waarnemen. Mits het weer meewerkt, natuurlijk.

Manen? Jep! Jupiter heeft meerdere manen. Of eigenlijk zijn het rotsen, maar van die rotsen worden er 79 als maan beschouwd.

Waneer is Jupiter zichtbaar vanaf de aarde?

Weerplaza tipt haar lezers dat het beste tijdstip om Jupiter en haar manen te spotten de late avond of het begin van de nacht is.

Jupiter retrograde 2021

Jupiter is momenteel retrograde. Jupiter retrograde staat voor jezelf – een tijd van introspectie, intuïtie en filosofie – ben je klaar voor nieuw geluk? Lees hier meer over de energie van Jupiter retrograde juni 2021 en welke kruiden en kristallen/edelstenen je hier het beste voor kunt gebruiken.

Heb je Jupiter gespot en op de foto gezet? Tag ons in je bericht of story op Instagram (@vollemaankalender) en wij delen ‘m!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨