Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
3x de fijnste maan agenda voor 2021
0
Shop

3x de fijnste maan agenda voor 2021

3x de fijnste maan agenda voor 2021

Het is bijna 2021. Een nieuw jaar, met nieuwe kansen. En natuurlijk een nieuwe agenda! Wat dacht je van een maan agenda voor 2021? Bekijk hier onze top 3 selectie moon-inspired agenda’s voor 2021!

1) Maan Agenda 2021 – thema: maangodinnen

In dé Maan Agenda 2021 staat hoe je van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en ervaar welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. 🌙

Extra handig: met symbooltjes wordt elke dag aangegeven welke activiteiten gunstig zijn om die dag uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het juiste moment om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen.

2) Maankalenders – Maan Agenda 2021

De Maan Agenda 2021 van Marjanne Hess van Klaveren is een uitgebreide agenda, met info over de maan fasen en in welk sterrenbeeld de maan staat. Ook vind je hier handige iconen (net als in de agenda hierboven), die duiden of je op die dag ‘t beste iets wel (of niet) kunt doen. Ook is er genoeg ruimte voor eigen aantekeningen. Leuk om later als dagboek te bewaren!

3) Heksenagenda 2021 – thema: mystieke nachten

Oeps, met deze cheaten we een beetje. Dit is geen agenda die specifiek over de maan gaat, maar het is wél een hele leuke en inspirerende agenda voor ‘t komende jaar. Met de Heksenagenda 2021 krijg je iedere dag de numerologische waarde van die dag te zien. Ook staat er info in over het leven van een heks en vind je er – daarom staat ‘ie ook in dit rijtje bij de maan agenda’s – info over actuele maanstanden en bijbehorende rituelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨