Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat betekent North Node in astrologie?
0
Astrologie

Wat betekent North Node in astrologie?

Wat betekent North Node in astrologie?

In de astrologie is de North Node (ook wel de ‘True Node’ genoemd) een belangrijk punt in je geboortehoroscoop. Het kan je veel vertellen over je levenspad en je levensdoel. De North Node vertegenwoordigt je toekomst en je groeipotentieel. Maar wat betekent het verder nou eigenlijk? Dat lees je in dit artikel!

Over de North Node

In de astrologie staat de North Node ook bekend als ‘maansknoop’. Het is het punt in de geboortehoroscoop waar de baan van de maan de ecliptica kruist. De positie van de North Node in de geboortehoroscoop kan aangeven waar je je potentieel kunt ontwikkelen en waar je je levensdoel kunt vinden. Het is als een kompas dat je naar je hogere doel leidt.

In tegenstelling tot de South Node, die een aanduiding is van je comfortzone en waar je vandaan komt, vertegenwoordigt de North Node waar je naartoe moet gaan en wat je moet ontwikkelen om te groeien als persoon. Het kan je helpen om je talenten en vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen, en om uitdagingen aan te gaan die je zullen helpen om te groeien en te evolueren.

De North Node staat ook bekend als de ‘karmische weg’, omdat het aangeeft waar je kunt werken aan het afronden van oude patronen en karma uit vorige levens. Het kan zijn dat je bepaalde lessen moet leren om verder te komen op je pad en de North Node kan je helpen om deze lessen te begrijpen en te integreren in je leven.

Inzicht in je North Node

Als je je North Node kent, kun je gericht werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt de energie van je North Node gebruiken om je te helpen je doelen te bereiken en je levensdoel te vervullen.

De North Node vertegenwoordigt je spirituele en persoonlijke groei en geeft aan waar je uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen. Het is belangrijk om te weten dat het pad naar de North Node niet altijd gemakkelijk is en soms oncomfortabel aanvoelt. Maar als je de uitdagingen van de North Node aangaat, kan het je veel voldoening geven en je helpen om je volledige potentieel te bereiken.

De positie van de North Node in de geboortehoroscoop kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van het teken en het huis waar het zich bevindt. Bijvoorbeeld: als je North Node in Ram staat kun je worden uitgedaagd om meer moed te tonen en assertiever te zijn, terwijl als je North Node in Kreeft staat je wordt aangemoedigd om je emotionele intelligentie te ontwikkelen en meer te leren over familie en thuis.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨