Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Meestergetal 33: dit is de betekenis
0
Numerologie

Meestergetal 33: dit is de betekenis

Meestergetal 33: dit is de betekenis

Meestergetal 33 is in de numerologie een ultiem getal. De betekenis van getal 33 is gericht op wijsheid en spiritualiteit. Je hebt het bewustzijn én de kracht om zaken naar een volgend niveau te brengen. Heb jij levensgetal 33? Dan heb je een speciale missie hier op aarde. Lees gauw verder!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Wat is numerologie?

Numerologie biedt kansen om levenslessen te herkennen en te leren, waardoor je gelukkiger kunt leven. Als je ’t eenmaal weet begrijp je hierdoor ook waarom mensen op een (bepaalde) manier reageren en waarom je vaak tegen dezelfde zaken aanloopt.

Numerologie gaat om de energie van getallen, zoals bijvoorbeeld de som van je geboortedatum. In dit artikel hebben we ‘t specifiek over de betekenis van meestergetal 33 en wat het betekent als dit terugkomst in je eigen numerologie.

Getal 33 wordt als een meestergetal beschouwd omdat dit nummer twee keer een cijfer drie (3) bevat. Het is een bijzonder getal dat intense energie met zich meebrengt. En een speciale missie hier op aarde.

De betekenis van meestergetal 33

Heb je getal 33 in je cijfers, bijvoorbeeld als rode draad of als levensgetal, dan ben je intuïtief en enorm spiritueel. Je bent een oude ziel en hebt al meerdere eerdere levens gehad. Dat uit zich nu in je eeuwenoude wijsheid. In dit leven breng je al je kennis tot nu toe samen. Jouw zielsniveau is erg hoog. Je bent gevoelig voor de sfeer in een ruimte, voor wat anderen voelen en voor wat er in je omgeving omgaat. HSP? Grote kans dat jij hiermee te maken hebt.

Nummer 33 is de optelsom van de meestergetal 11 en meestergetal 22. Het is een wijs getal en met de energie van 33 kun je je gewenste plannen naar een volgend niveau brengen. Spiritueel gezien is dit een ultiem nummer. Heb je het getal 33 in je numerologie, dan is dat zeldzaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨