Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boogschutter in het vijfde huis
0
Astrologie

Boogschutter in het vijfde huis

Boogschutter in het vijfde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Boogschutter in je vijfde huis? Lees hier wat de betekenis is van Boogschutter in het vijfde huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Boogschutter in het vijfde huis hebt.

Het vijfde huis in astrologie is het huis van romantiek, creativiteit en kinderen. Dus in het kort: het huis van plezier. Het is een luchtig en vrolijk huis. Hobby’s en genot vallen hier onder. Het is ook het huis van de flirts en liefdesaffaires. Let op: het zevende huis in astrologie gaat over (levens)partners, deze dus niet. Dit huis gaat over de jacht, het verleiden en het plezier wat daarmee gepaard gaat.

Boogschutter vijfde huis

  • Positieve kenmerken: Ontspannen en recht door zee
  • Negatieve kenmerken: Frivool
  • Advies: Laat je fantasie wat vaker de vrije loop

Heb jij vuurteken Boogschutter in je vijfde huis? Dan praat je graag over filosofie, reizen en (algemene) kennis. Je bent leergierig en staat open voor nieuwe kansen in het leven. Je kunt je speels en ‘kinds’ gedragen, maar zo ben je nou eenmaal. Een vrije geest, jij laat je niet temmen. Je bent creatief (op allerlei vlakken) en kan goed met iedereen overweg. Dat laatste is vooral omdat je je goed in een ander kan verplaatsen.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨