Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mercurius in Waterman 2023
0
Mercurius Transits

Mercurius in Waterman 2023

Mercurius in Waterman 2023

Zaterdag 11 februari 2023 gaat Mercurius in Waterman. Wat betekent deze transit? Je leest ‘t in dit artikel!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Mercurius is in astrologie de planeet die gaat over het ‘denken’, over reizen en over technologie. Wanneer Mercurius in Waterman staat, krijgen we op dat vlak allemaal de energie van Waterman mee: innovatief, onafhankelijk en vooruitstrevend. Hoe kunnen we van de wereld een betere plek maken? Je hoofd stroomt vol met gedachten. Geen enkel idee is te bizar; durf groots te denken. Wees niet bang om de komende weken van gedachten te veranderen.

Bereid je dus voor op een periode waarin je veel nieuwe, unieke en/of originele ideeën krijgt en uit wil werken. Waterman is ook een humanitair teken, dat zich graag inzet voor de samenleving. Verwacht dus ook dat er meer samenwerkingen en initiatieven worden bedacht om van de wereld een betere plek te maken. En grote kans dat jij hier aan bij zult dragen!

Maar je laat niemand de baas over jou spelen… Met Mercurius in Waterman voel je een enorme drang naar vrijheid. Vrijheid om te zeggen, denken en doen wat je wil. Je wil je eigen overtuigingen hebben (en bewaken), en niet meegaan in de ‘mainstream’. Dat maakt het soms lastig om in contact te zijn met anderen, want niet iedereen zal je begrijpen. Je kunt daarom wat onpersoonlijk overkomen. Niet omdat je dat wil, maar als een soort van bescherming. Daarnaast vind jij deze periode dingen wat meer logisch (rationeel) en wil je gevoel (emotie) daar buiten houden.

Waar je wel helemaal op aanslaat is intellectualiteit. Als je met iemand een diepe verbinding maakt, die inhoudelijk ook sterk is (en het liefst met iemand waar je zelf van kunt leren), dan is dit een verbinding voor het leven.

Mercurius blijft tot 2 maart 2023 in Waterman, vanaf dan gaat Mercurius in Vissen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨