Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tip: maak een eindejaarsvideo
0
Lifestyle

Tip: maak een eindejaarsvideo

Tip: maak een eindejaarsvideo

Maak van jouw mooie en bijzondere momenten uit dit jaar een eindejaarsvideo. Leuk voor jezelf, maar óók leuk om te delen via social media. Je hoeft er geen editing skills voor te hebben, want wij tippen je graag een app waarmee je dit kunt doen. Hoe je jouw persoonlijke eindejaarsvideo maakt, lees je hier!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een jaaroverzicht in video: da’s toch leuker dan al die losse filmpjes op je telefoon? Ik zag ‘t op Instagram voorbij komen bij één van onze redacteuren, Fatma. Toegegeven: je moet er wel eventjes wat tijd insteken, maar dan heb je ook wat. Én met de video editor app Splice kun je ‘t simpelweg op je telefoon maken. Je kunt Splice voor één week uitproberen voor $2.99, daarna kun je de boel zo weer opzeggen.

Het meeste werk zit ‘m in het zoeken naar welke video’s en foto’s je dan wil gebruiken. Als je de video voor Instagram wil gebruiken, dan kun je ook je Instagram en Instagram Stories archieven eens nakijken voor inspiratie. Download vervolgens de app Splice voor iOS en Android en je kunt aan de slag.

Maak je de video voor social media? Vergeet dan niet om ‘m verticaal te maken, dus in de 9:!6 verhouding. Zo kun je ‘m delen via Instagram Reels of (als de video langer is dan 30 seconden) IG TV.

Bekijk de video hieronder om de basis van de app te leren kennen.

En, ga jij er mee aan de slag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.