Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis kraai: magie & duisternis
0
Spirit Animals

Spirituele betekenis kraai: magie & duisternis

Spirituele betekenis kraai: magie & duisternis

Zie je een kraai? Dit geldt in veel culturen als een belangrijk teken. Het is een voorteken van verandering in je leven. Lees hier over de spirituele betekenis van de kraai!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Zoals je in Dit is de spirituele betekenis van vogels (met uitgebreide uitleg) kunt lezen, zijn vogels symbolische boodschappers tussen hemel en aarde. Het zien van een bepaalde vogel kan iets betekenen, afhankelijk van waar de vogel voor staat. In dit artikel gaat het over de kraai. Wat betekent het zien van een kraai? En waar staat een kraai spiritueel voor?

De spirituele betekenis van een kraai

Volgens het boek Tekens van het Universum staat een kraai spiritueel voor het uitstijgen boven je normale manier van kijken naar de werkelijkheid, zodat je je innerlijke wereld kunt gaan waarnemen. Ben je bang voor je eigen duisternis?

Als je een kraai als spiritueel teken krijgt, neem dan de tijd om je innerlijke duisternis te onderzoeken. Het zien van een kraai ook betekenen dat je uit balans bent en daarom (hyper)gevoelig reageert op de buitenwereld.

Een kraai staat voor verandering, transformatie en flexibiliteit. Daarnaast staat een kraai voor spiritualiteit, creativiteit en overzicht. Een kraai wordt vaak gezien in verhalen rondom magie en hekserij. Dat is omdat een kraai weet wat niet gezegd wordt. Alle geheimen komen aan het licht. Er wordt ook weleens gezegd dat een kraai verleden, heden en toekomst kan zien en deze drie werelden bij elkaar brengt.

Krijg jij de Kraai als kaart uit het The Wild Unknown Animal Spirit Deck, dan betekent dit dat je naar binnen mag keren om je eigen, innerlijke magie te (her)ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨