Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Het Orakel
0
Shop

Review: Het Orakel

Review: Het Orakel

Ben je op zoek naar antwoorden, dan kun je een orakel raadplegen. Er zijn diverse varianten te vinden; van orakelkaarten tot waarzeggers en alles daar tussenin. In dit artikel deel ik een leuke tip/review met jullie: Het Orakel. Een mooi vormgegeven boek vól antwoorden en inzichten.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Iedereen heeft een innerlijke stem diep van binnen. Het is de essentie van wie je bent en wie je was voordat de wereld je kon beïnvloeden. ‘Het orakel‘ legt je eigen stem weer bloot in de ruis van alledag. Elk antwoord dat je krijgt op de vragen die je stelt, is perfect voor jou. Sommige antwoorden zullen duidelijker zijn dan andere, maar onthoud dat ze zijn gegeven om je te laten nadenken, ademen en reflecteren en je echt te laten luisteren naar je innerlijke stem.

Luister naar je innerlijke stem. Dat is de boodschap van het boekje Het Orakel, dat wordt uitgegeven door BBNC Uitgevers. Jerico Mandybur, de auteur van het boekje, geeft je met dit boekje een tool om naar je innerlijke stem te luisteren. Door iedere dag, of op gevoel, een vraag te stellen en het boekje open te klappen op een pagina (op gevoel), krijg je steeds meer door wat je intuïtie jou wil vertellen. Want, zo stelt hij, wanneer je een vraag stelt aan Het Orakel vertraag je en krijg je ruimte om in het moment te leven. Je kunt je brein even muten en écht luisteren naar je innerlijke fluisterstem. Je diepste jij.

Het Orakel onthult, maar jij hebt zelf de antwoorden al in je.

Dit orakel kent niet alleen positieve berichten. En dat vind ik persoonlijk heel prettig; er zitten ook pittige levenslessen in. Het is precies wat jij mag horen op dat moment. De boodschappen laten je stoppen in de tijd, ademen en reflecteren. Sommige boodschappen geven je een affirmatie die je in kunt zetten. Andere boodschappen zijn adviserend.

De interpretatie is aan jezelf. Ze staat er een boodschap ‘Empathie beoefenen betekent niet macht uitoefenen’ in, maar ook een boodschap ‘Als je je visie te strak vasthoudt, smoor je hem’. Aangevuld met mooie, visuele uitingen en afgedrukt op zowel witte als zwarte pagina’s worden de boodschappen versterkt.

Het Orakel: een leuk boekje om cadeau te doen (aan jezelf) en om erbij te pakken op gevoel. Daarnaast is dit een leuke ijsbreker in een (digitaal) gesprek, bijvoorbeeld met collega’s. Het is een mooie uitgave, die niet cliché is qua boodschappen en uitstraling. Een aanrader, wat ons betreft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨