Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tips om verbonden te blijven met het universum
0
Spiritualiteit

Tips om verbonden te blijven met het universum

Tips om verbonden te blijven met het universum

Wil je meer verbonden zijn én blijven met het universum? Met deze 3 praktische tips kun je meteen aan de slag!

Tekens van het universum

Kies een teken dat jou herinnert aan dat je gesteund wordt door het universum. Als je dat teken ziet, leun dan eens achterover. Je mag gewoon zijn en hoeft niet meteen alles zelf op te lossen. Sta open voor steun die op je pad komt. Lees hier meer over Tekens van het universum.

Leef met de maan

Kijk iedere avond even naar de actuele stand van de maan en blijf zo bewust van dat alles in de natuur en in jou in fases gaat. Weet dat ups en downs oké zijn. Weet dat downs voorbijgaan.

Trek een tarotkaart of orakelkaart

Als je blijft hangen in steeds dezelfde gedachten, trek dan een tarotkaart of orakelkaart. Gabrielle Bernstein heeft een prachtige kaartenset ‘Superattractor.’ Zo’n kaart kan je op nieuwe gedachten brengen.

Deze tekst is geschreven door Mandy Verleijsdonk. Mandy is vegan en woont in Brabant, samen met haar hondje Josje. Ze blogt en vlogt over haar leven op het autisme spectrum op www.mandyverleijsdonk.nl met het oog op jezelf en anders mogen zijn. En op www.autisme-bij-vrouwen.nl verzamelt ze alles over, door en voor vrouwen met autisme. Met persoonlijke en spirituele ontwikkeling houdt ze zich eigenlijk altijd wel bezig. Ze gunt zichzelf en iedereen een fijn en passend plekje in het universum.

Mandy Verleijsdonk

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨