Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Maagd – februari 2019
0
Volle maan

Volle maan in Maagd – februari 2019

Volle maan in Maagd - VolleMaanKalender.nl

Dinsdag 19 februari is er een volle maan, ditmaal in het teken van ♍ Maagd. Deze volle maan is zelfs een supermaan, de tweede op rij al. De maan staat (relatief) dichter bij de aarde en oogt daarom groter. Wat betekent een volle maan in Maagd voor jou?

Het sterrenbeeld Maagd staat voor betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en ijverigheid. Een teken dat graag alles op orde heeft. Je kan je misschien een beetje verloren voelen sinds de nieuwe maan in Waterman, eerder deze maand. Deze nieuwe maan draaide namelijk om emotionele vrijheid, veranderingen en new beginnings. Hierdoor heb je de afgelopen weken je gevoel van veiligheid gezocht in orde en duidelijkheid. Ook als ‘t op emoties aankwam.

Maar nu… de volle maan is er bijna, en daarmee kan je ook doorpakken. Energy flows! Ben je aan ‘t opruimen, letterlijk of figuurlijk? Of voel je de drang om dat te doen? Go for it! Want onder deze invloed wil je alles wat chaotisch en ongeorganiseerd is organiseren. Je kan ook een ‘innerlijke schoonmaak’ doormaken. Oude pijnen of wonden onder ogen komen om deze te helen. Maak daar dan ook ruimte en tijd voor vrij.

Sterrenbeeld Maagd 

Maagden hebben één modus als ‘t op werken aankomt: beast mode. Ze werken hard en krijgen dingen gedaan. Onder de invloed van deze volle maan van februari, zullen zij zich ambitieuzer dan ooit voelen. Maar ook als Maagd níet jouw sterrenbeeld is, zul je je productiever voelen. Bereid je dus voor op een (positieve) verandering in energie, met name in je werkleven.

Er zijn volgens Bustle vier tekens die ‘t meeste gaan voelen van deze volle maan in Maagd. Dat zijn ♊ Tweelingen (op ‘t gebied van je ‘eigen zelf’ en je zelfverzekerdheid), ♍ Maagd (de volle maan staat in dit teken, zie ook hierboven), ♐ Boogschutter (is jouw balans tussen zakelijk/privé nog wel goed?) en ♓ Vissen (je vraagt je wat dingen af op relationeel gebied, maar oordeel niet te snel!).

De zon staat in het teken Vissen en de maan staat in het teken Maagd. Dat zijn tegenovergestelde tekens, en hier kan je wat van merken. “Soms zal je moeilijke situaties achter je moeten laten en knopen door moeten hakken. Je kunt nu eens kritisch naar jezelf en jouw situatie gaan kijken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨