Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Beste boeken over Manifesteren
0
Shop

Beste boeken over Manifesteren

Beste boeken over manifesteren

Je hebt vast weleens gehoord van de Wet van Aantrekkingskracht. Wat je uitstraalt, trek je aan. Dat noem je manifesteren. Je manifesteert iets. Maar wat is de Wet van Aantrekkingskracht nou eigenlijk? Hoe werkt manifesteren en hoe kun jij hier zelf mee aan de slag? Ik deel een aantal van de beste boeken op het gebied van Manifesteren en Wet van Aantrekkingskracht met je. Maak van je leven jouw droomleven!

Manifesteren kun je leren

Dit is wat ons betreft een basisboek op het gebied van manifesteren: de ‘moderne klassieker’ op het gebied van manifesteren. In Manifesteren kun je leren deelt auteur Willemijn haar eigen verhaal om te laten zien wat manifesteren je kan brengen. Ze helpt jou op weg om zelf aan de slag te gaan. Leer te vertrouwen op je intuïtie, je blokkades los te laten en ontdek hoe je een shift in je energie teweeg kunt brengen. Zodat jij weet wat je wilt en de moed hebt om hiervoor te gaan. Een must-read voor iedereen die wil werken met de Wet van Aantrekkingskracht!

Manifesteren voor beginners

Trek het leven aan dat jij wil met Manifesteren voor beginners. Je leert alles over de kracht van manifestatie. Het universum is namelijk bereid jou te geven wat je wil, als je er zelf maar klaar voor bent om de juiste stappen te zetten. Of je nu je soulmate wil vinden of je droomcarrière wil verwezenlijken: aan de hand van de tips en technieken in Manifesteren voor beginners leer je hoe je je gedachten en energie op je doelen richt en ze zo realiseert. Ontdek wat manifesteren precies inhoudt en hoe je er zelf mee aan de slag kan. Vraag, geloof en ontvang!

Manifesteren

Manifesteren van Roxie Nafousi is één van de nieuwere boeken op dit gebied. In Manifesteren maak je kennis met het fenomeen manifesteren. Liefde aantrekken, de perfecte baan vinden of andere dromen realiseren: Roxie laat zien hoe je dat kunt bereiken met behulp van de Law of Attraction (Wet van Aantrekkingskracht). Hoe? Aan de hand van zeven eenvoudige stappen leert ze je de kunst van het manifesteren, waardoor jij het leven waarvan je altijd al hebt gedroomd kunt creëren. Manifesteren is een filosofie die wetenschap en wijsheid samenbrengt en tegelijkertijd een skill die je kunt leren om je doelen mee te verwezenlijken.

Wonderen manifesteren

In Wonderen Manifesteren leer je je innerlijk geluk toe te laten in je leven. Het is een moderne, leesbare en hapklare variant op Een cursus in wonderen. Auteur Willemijn Welten heeft zich Een cursus in wonderen (en nog veel meer kennis en kunde) helemaal eigen gemaakt en deelt in Wonderen Manifesteren de beste (en meest praktische) tips met jou. Als je jouw intenties zet, dan kan jouw droomleven zich ontvouwen. Ook al weet je nog niet hoe dat eruit ziet of hoe dat dan gaat gebeuren. (En ook dat idee loslaten leer je met behulp van de technieken uit haar boek)

Het Universum staat achter je

Laat je in Het Universum staat achter je meevoeren door je eigen energie en ontdek je ware kracht. Gabrielle Bernstein onthult vele geheimen en is vastbesloten om de aanwezigheid van jouw kracht vrij te laten stromen in de geruststellende wetenschap dat het Universum achter je staat. Haar verhalen en universele lessen bieden een raamwerk voor het loslaten van de dingen die jouw geluk, veiligheid en een duidelijke richting in je leven blokkeren. De lessen uit dit boek kunnen je helpen bij het loslaten van de behoefte aan controle, zodat je je kunt ontspannen in een gevoel van zekerheid en vrijheid, en kunt stoppen met het najagen van levensdoelen en gewoon echt kan gaan leven.

The Secret

The Secret is toch wel de klassieker. Er bestaat een eeuwenoud geheim: The Secret. Het werd gezocht, gevonden en weer verloren, het is gestolen en voor veel geld doorverkocht. Tot nu toe was kennis van dit ‘Geheim’ voorbehouden aan een kleine kring van ingewijden. Plato, Galileo en Einstein kenden The Secret, net als de succesvolste uitvinders, denkers en ondernemers in de geschiedenis. Dat juist zij de wereld konden veranderen is geen toeval… Zij begrepen dat, net zoals er atoomkracht schuilt in eon korrel zand, or ook in ieder van ons een ontzagwekkend vermogen schuilt. Een verborgen kracht waarmee je wensen werkelijkheid kunnen worden. Oude en moderne meesters onthullen in dit boek hoe zij The Secret hebben ontvangen en toegepast in hun leven. Hoe zij alle tegenslagen konden overwinnen en rijkdom en succes verweren die ze niet voor mogelijk hadden gehouden.

Nog meer boeken over manifesteren

Hieronder vind je nog een aantal boeken, kaartendecks en journals die jou op weg helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨