Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Bekers Tien in tarot betekenis en uitleg
0
Tarot

Bekers Tien in tarot betekenis en uitleg

Bekers Tien in tarot betekenis en uitleg

Heb je de Bekers Tien (Ten of Cups) tarotkaart getrokken? Je leest hier over de betekenis van Bekers Tien, inclusief uitleg over hoe je ‘m kunt interpreteren!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Deze pagina is geschreven op basis van het Modern Witch Tarot deck, dat weer een spin-off is van het klassieke Rider Waite tarot deck. Met de meeste tarot decks kun je deze kaart op dezelfde manier interpreteren, maar kijk vooral goed naar eigen symbolieken en kleuren. Volg ook altijd je gevoel.

Bekers Tien betekenis

In tarot staat Bekers Tien voor harmonie, (familiaal) geluk, liefde en relaties. De kaart staat ook wel bekend als de Ten of Cups of Tien van Bekers.

Op Ten of Cups kaart zie je een echtpaar dat met de armen geheven staat onder een regenboog van tien bekers. Kinderen zijn aan het spelen. Het is een vrolijke, optimistische kaart om te zien.

Bekers in tarot komen overeen met het element water. Daarbij horen emoties, liefde, vriendschap, seksualiteit, verbinding en intuïtie.

Bekers Tien symbolen

Er zijn drie symbolen te ontdekken op de kaart, namelijk de regenboog, het huis op de achtergrond en het groene landschap.

  • De regenboog is het universele symbool van liefde, hoop en belofte.
  • Het huis op de achtergrond staat voor comfort, veiligheid en stabiliteit.
  • Het groene landschap staat voor voorspoed en vruchtbaarheid.

Uiteraard valt er veel meer te zien, zoals vorm en kleur. Gebruik jouw intuïtie en kijk eens goed naar de kaart. Wat voel je hierbij?

  • Bekers Tien symbolen gezin, huis en groen
  • Bekers Tien symbolen regenboog

Betekenis Bekers Tien rechtop

Komt Bekers Tien rechtop in je lezing, dan is dit een positief teken. Je bent in harmonie met jezelf, je partner, je familie, je omgeving en de wereld. Goede dingen komen je kant op – als ze er al niet zijn. Geniet ervan! Het leven is een feestje.

Betekenis Bekers Tien ondersteboven

Komt Bekers Tien ondersteboven in je lezing, dan is er sprake van een disbalans in je emoties. Je wil je wel blij voelen, maar je voelt het niet. Onderzoek hoe je relatie, vriendschap en omgeving invloed heeft op je. Ligt daar het vraagstuk? Bekers Tien ondersteboven betekent niet dat er geen voorspoed of geluk op je wacht; het betekent wel dat je er wat harder voor zal moeten werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.