Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Ascendant berekenen? Dit is hoe!
1
Astrologie

Ascendant berekenen? Dit is hoe!

Je rising sign berekenen? Dit is hoe! - VolleMaanKalender.nl

Hoe ziet de wereld jou? Dat wordt in de astrologie weergegeven in je rising sign, of ook wel ascendant genoemd. Wil je je ascendant berekenen? Check dan de plaatsing van je ascendant in je geboortehoroscoop. Dit is hoe!

Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van de mogelijkheden die jij als persoon in je hebt. Je berekent je geboortehoroscoop aan de hand van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De stand van de planeten op dat exacte moment en op die exacte plek bepalen wie jij bent, hoe jij reflecteert op de wereld en hoe de wereld jou ziet. ✨

Je rising sign (of dus ook wel ascendant) wordt vaak beschouwd als hoe de wereld jou ziet. Je kan ‘t ook zien als ‘het masker dat je draagt als je anderen ontmoet’. Het is hoe jij natuurlijk op situaties reageert.

Ascendant berekenen in je geboortehoroscoop

Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken! Aan de hand van die pagina kun je ook meteen kijken hoe de andere planeten in jouw geboortehoroscoop staan.

Let op: het is voor het berekenen van je rising sign belangrijk dat je het exacte tijdstip van je geboorte weet!

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨