Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat is een wassende maan?
0
Maan

Wat is een wassende maan?

Wat is een wassende maan?

Na iedere nieuwe maan volgt een wassende maan. Tijdens deze periode doe je inspiratie op en ga je inventariseren: wat heb je nodig om de intenties en doelen die je tijdens de nieuwe maan hebt gesteld te volbrengen?

De wassende maan verschijnt zo’n drie dagen na iedere nieuwe maan. Het is een maanfase tussen de nieuwe maan en de volle maan in. Belangrijk tijdens de wassende maan is moed, vooruitgang en vertrouwen.

De doelen die je tijdens de nieuwe maan hebt gesteld en de intenties die je hebt gezet, moet je nu concreter maken. Wil je bijvoorbeeld iets leren, schrijf dan tijdens de wassende maan op wat je moet doen om hetgeen te leren. Bijvoorbeeld: bekijk (YouTube) video’s over het onderwerp, oefen met bepaalde mensen of lees een boek over het onderwerp. Maak het echt zo ‘klein’ mogelijk: ieder stapje is een stapje.

Edelsteen hanger ‘Wassende maan’ van Labradoriet

Met deze edelsteen hanger van een wassende maan, gemaakt van Labradoriet en 925 zilver (met plating), haal jij het beste uit jezelf! Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een beschermende werking en bevordert spiritualiteit op alle niveaus.

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨