Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Wat is de numerologische betekenis van palindroomdag 02-02-2020?
1
Numerologie Spiritualiteit

Wat is de numerologische betekenis van palindroomdag 02-02-2020?

Wat is de numerologische betekenis van palindroomdag 02-02-2020?

Als je – net als ik – gek bent op mooie cijferreeksen, dan zul je smullen van de datum van vandaag. Het is namelijk 02-02-2020, oftewel 2 februari 2020. En wat maakt deze datum nou zo speciaal? Nou, het is een palindroom. Dat betekent dat je de datum van voor naar achter (en andersom) op dezelfde manier leest. Lees hier over de numerologische betekenis achter de palindroomdag van 2020.

Getal 2: relaties en samenwerken

Overduidelijk komt het getal twee vaak voor in deze datum. Het getal twee staat in de numerologie voor relaties. Relaties op allerlei fronten: met vrienden, collega’s, je geliefde(n) en noem maar op. Het draait om samenzijn, gezelschap, romantiek en samenwerking. Ik zie getal twee altijd als het getal van de vrede. Het getal dat bindt en verbindt, het getal dat ruzies oplost en het getal dat begrip kan tonen voor iedereen. Heb jij het getal veel in je geboortedatum? Dan herken je je wellicht in deze eigenschappen.

Getal 8: balans en mensheid

Opgeteld staat de datum 02-02-2020 voor het getal acht. En getal acht is het getal van balans en harmonie. Denk maar eens aan het infinity-teken (∞), dat altijd in balans is. Een mooi setje dus met getal twee, dat staat voor vrede en samenzijn. Naast balans en harmonie staat getal acht ook voor kracht, geld en de mensheid. Het staat voor ‘doen’ en voor het collectief. Én – dit vind ik zelf heel mooi – het getal acht staat ook voor de Law of Attraction, of ook wel de Wet van de Aantrekkingskracht.

Samengevat: numerologische betekenis palindroomdag

Mooie getallen die prachtig samenkomen in een bijzondere datum. Gebruik de energie van deze getallen om intenties te zetten en te manifesteren op het vlak van relaties en samenwerkingen. Hoe kun je gezamenlijk werken aan meer balans en harmonie? 02-02-2020 nodigt je uit om verder te denken dan je ego en je gezamenlijk in te zetten voor de mensheid en het collectief.

Wil je weten hoe je kunt manifesteren? Lees hier een 5-stappenplan en begin vandaag nog met het realiseren van jouw droomleven. 💖

Deze palindroomdag is een hele speciale dag. De laatste keer dat een datum wereldwijd palindroom is geweest, is namelijk 909 jaar geleden. Toen was het 11-11-1111, oftewel 11 november 1111. Overigens ook een práchtige datum, wauw. De volgende wereldwijde palindroomdag is in 2121, op 12-12-2121. Dat is over 101 jaar. Vandaag is dus echt een once in a lifetime ervaring!

In Nederland is de volgende palindroomdag op 22-02-2022.

Vond je dit een leuk item? Lees hier meer over de numerologie van het jaar 2020 en wat dit voor jou betekent.

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender nu ook volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

(1) Comment

  1. Volgend palindroom dag is
    22 02 2022 !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨