Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat betekent de Maan in tarot?
0
Tarot

Wat betekent de Maan in tarot?

Wat betekent de Maan in tarot?

De Maan in tarot is een kaart van mysterie, intuïtie en het onderbewustzijn. Het wordt geassocieerd met het astrologische teken Vissen en wordt vaak gezien als een symbool van de verborgen of onbekende aspecten van het zelf.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

De Maan in tarot toont meestal een volle maan met een gezicht of figuur in het midden, omgeven door een halo van licht. In sommige afbeeldingen wordt de maan ook weergegeven met dieren of andere figuren, die het onderbewustzijn en de dierlijke of instinctieve aspecten van het zelf vertegenwoordigen.

Bij een tarotlegging kan de Maan in tarot aangeven dat de vraagsteller een tijd van onzekerheid of verwarring doormaakt en zich misschien angstig of ongerust voelt over de toekomst. Het kan suggereren dat de vraagsteller wordt beïnvloed door zijn onderbewustzijn of door verborgen aspecten van zijn psyche, en mogelijk moeite heeft om zijn gevoelens of motivaties te begrijpen. De maan-kaart kan ook aangeven dat de vraagsteller een sterke verbinding voelt met zijn intuïtie en mogelijk begeleiding of berichten ontvangt van zijn onderbewustzijn.

De Maan in tarot kan ook suggereren dat de vraagsteller een tijd van verandering of transformatie doormaakt en een gevoel van instabiliteit of onzekerheid kan voelen. Het kan erop duiden dat de vraagsteller zijn eigen instinct moet vertrouwen en naar zijn innerlijke leiding moet luisteren, zelfs als dit hem naar onbekend terrein leidt.

In sommige lezingen kan de maan-kaart ook aangeven dat de vraagsteller zijn angsten of verborgen aspecten van zijn psyche onder ogen moet zien en zijn schaduwkant moet omarmen. Het kan de vraagsteller aanmoedigen om zijn eigen mysterie te ontdekken en te vertrouwen op zijn eigen innerlijke wijsheid.

Over het algemeen is de Maan in tarot een kaart die mysterie, intuïtie en het onderbewustzijn suggereert. Het moedigt de vraagsteller aan om op zijn eigen instincten te vertrouwen en zijn eigen innerlijke wijsheid te omarmen, zelfs als het hen naar onbekend terrein leidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨