Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Weegschaal – maart 2019
0
Maan Volle maan

Volle maan in Weegschaal – maart 2019

Volle maan 2021 - VolleMaanKalender.nl

Donderdag 21 maart is er een volle maan, ditmaal in het teken van Weegschaal . Deze volle maan is zelfs een supermaan, de derde – en laatste – op rij. De maan staat (relatief) dichter bij de aarde en oogt daarom groter. Wat betekent een volle maan in Weegschaal voor jou?

De volle maan komt voort uit de nieuwe maan in Vissen, eerder deze maand. Een tijd van bezinning. Onzekerheid, emoties en ‘t gevoel hebben dat je geen grip hebt op situaties. De leerpunten hiervan waren vooral het loslaten van controle en het stellen van grenzen, en dat heb je de afgelopen weken gemerkt.

Vrijdag 19 april is er – hoe uniek – nogmaals een volle maan in het teken van Weegschaal.

Geen onzekere gevoelens meer

Met de volle maan in Weegschaal komt dit tot een hoogtepunt. Je hebt je lessen gehad de afgelopen weken en dat geeft je de kracht om ze toe te passen in de praktijk. De dagen van onzekerheid zijn voorbij en je (her)kent je eigen waarde weer. Love yourself!

Zon in Ram

Tijdens een volle maan staan de zon en de maan recht tegenover elkaar en dat is ook zo met de astrologische tekens. Waar de maan in Weegschaal staat, staat de zon vanaf donderdag 21 maart in het sterrenbeeld Ram. Deze dag is niet alleen het begin van de astronomische lente, maar ook betekent het dat dat we weer vooraan beginnen met de sterrenbeelden. Ram is namelijk het eerste sterrenbeeld van de dierenriem (zo worden de 12 sterrenbeelden ook wel genoemd). En dat betekent…

‘Major endings, new beginnings’

Er kan de komende twee weken nog een verrassende wending komen. Bedenk hierbij altijd: je bent exact op de plek waar je moet zijn, óf je bent onderweg naar die plek. Life is good!

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is? Of wil je leren hoe je iedere nieuwe maan en iedere volle maan kunt interpreteren voor jezelf? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨