Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis eekhoorn: heb geduld en houd focus
0
Spirit Animals

Spirituele betekenis eekhoorn: heb geduld en houd focus

Spirituele betekenis eekhoorn: heb geduld en houd focus

Zie je een eekhoorn, bijvoorbeeld op je pad of ergens als afbeelding, en wil je weten wat de betekenis hiervan is? Als je op zoek bent naar de spirituele betekenis van de eekhoorn, dan zit je goed! Wij leggen je graag uit wat de boodschap is van het zien van deze spaarzame, harde werker.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

De eekhoorn is een vlot, klein diertje dat zich niet gauw goed laat zien. Zoef, en hij is al voorbij. Het is een harde werker, die dankzij veel geduld en goede focus altijd volledig voorbereid is op de lange winter. De eekhoorn is een echte verzamelaar. Ze zijn áltijd in de weer, springen van het één in het ander en kennen nauwelijks angst. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen en dat is waar ze voor leven: de jaarlijkse voorraad voorbereiden, voor het geval de winter komt en er voedselschaarste is.

Spirituele betekenis eekhoorn: heb geduld en houd focus

Een eekhoorn zien betekenis

Het zien van een eekhoorn kan betekenen dat jij je ergens goed op mag voorbereiden. Verzamel alvast wat je nodig hebt (denk aan informatie of items). Je mag hier best een tijdje over doen; als het maar secuur wordt gedaan, en als je er maar goed over nadenkt. Het is de juiste tijd om voorraden aan te leggen voor als er een periode van schaarste aan zit te komen. Door dat nu al goed en volledig te doen, zul je hier uiteindelijk de vruchten van plukken.

Het kan ook betekenen dat je je energie mag sparen. Dit zul je later nodig hebben óf je hebt ergens een energielek in je leven. In dat laatste geval zul je zelf moeten nagaan waar dit energielek zit…

Een eekhoorn is niet bang om te springen om ergens te komen. Die symboliek mag je uit het zien van een eekhoorn halen: wees niet bang om te springen, je zult er wel komen. Sterker nog; lef kan worden beloond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨