Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Reick Academy Levenswerkboek
0
Shop

Review: Reick Academy Levenswerkboek

Reick Academy levenswerkboek review

Ben je op zoek naar een invulboek vol (diepe) vragen, inzichten en praktische handvatten om je dromen en wensen in kaart te brengen? Dan is het Levenswerkboek van Reick Academy misschien wel iets voor jou. Je leest hier onze review!

Door het stellen van goede vragen krijg je vaak heldere inzichten en goede antwoorden. Welke gedachten houden je bezig? Wat wil je bereiken? Welk doel wil je behalen? Waar krijg je energie van? Hoe ziet jouw droomleven eruit? Wie ben je en wie wil je zijn? Stel jezelf deze vragen en ontdek welke gedachten je hebt en wat het voor invloed heeft op jouw leven! Dit werkboek bevat veel levensvragen waardoor je meer magie in je leven kunt krijgen. Neem de tijd voor jezelf, beantwoord de vragen en maak jouw persoonlijke levenswerkboek. Ga de uitdaging aan en word meester over je eigen gedachten.

Het Reick Academy Levenswerkboek bestaat uit acht hoofdstukken. Elk hoofdstuk behandelt een belangrijk thema.

  1. Zelfliefde
  2. Liefde & ware liefde
  3. Gevoel & intuïtie
  4. Jouw gedachten
  5. Jouw dromen & wensen
  6. Dankbaarheid
  7. Visualiseren & manifesteren
  8. Magie

Ieder hoofdstuk opent eerst met wat prettige kennis over het onderwerp. Vervolgens komen er vragen, die jij meteen in het werkboek kunt beantwoorden. Je vindt er quotes, tips en praktische handvatten om aan de slag te gaan met je gedachten. Overal komen de vragen en invulvelden terug en is er voldoende ruimte voor notities en hersenspinsels.

Zo maak je er een persoonlijk naslagwerk van dat je er altijd even bij kunt pakken om terug te blikken (en stil te staan bij je successen). Zie het als een dagboek, maar dan eentje die gaat over jouw leven en hoe jij je leven meer magie kunt geven. Stilstaan bij zaken waar je jezelf normaal niet de tijd voor gunt.

Bekijk vooral de impressie hieronder om een idee te krijgen van het levenswerkboek.

Dit levensboek nodigt trouwens niet alleen uit om in te vullen, maar ook om te kleuren. Er staan prachtige mandala’s in! En als je even stilstaat bij de voorkant, dan zie je de volle maan in al haar warme tinten pronken. Ook vind je gouden bomen met bladeren op de kaft, iets dat voor mij staat voor de levensboom, je persoonlijke groei en transformatie.

Zelfinzicht verkrijgen

Het Levenswerkboek van Reick Academy laat je weer tot je eigen kern komen. Tot je diepste jij. Misschien ga je met deze vragen verder dan waar je eerder bent geweest, misschien zijn de vragen een reminder om je eigen pad te volgen. Voor mij gaat het om beide zaken. Al vaker ben ik zoekende geweest. Wie ben ik, wat wil ik en waar sta ik voor? Er zijn natuurlijk talloze tools te vinden en lessen te leren, maar nog niet eerder was dit zo gebundeld in een praktisch werkboek. En dat is de kracht van het Levenswerkboek. Je mag er in schrijven en tekenen, je maakt het helemaal ‘van jou’. En als je bekend bent met de kracht van manifestatie (lees vooral hoofdstuk 7 van dit werkboek even!), dan weet je hoe belangrijk het is om te schrijven over wat je wil, wie je bent en waar je naar toe wil.

Sta je aan het begin van een transformatie (op welk vlak dan ook), ben je zoekende of wil je weer heel dichtbij jezelf komen? Dan is dit levenswerkboek iets voor jou!

Het levenswerkboek telt 80 pagina’s. Je kunt dit werkboek voor €24,99 bestellen via Reick Academy of via Bol.com. Andere uitgaven zijn onder andere Het eiland van magie, De vrouw van magie en Het vragenspel.

Tip: bezoek het eiland van magie op Ibiza. Ga je met Reick Academy mee op een innerlijke reis? Laat je inspireren en motiveren tijdens een midweek of weekend. Bekijk alle details op reickacademy.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨