Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Maankalender 2022
0
Maan Shop

Review: Maankalender 2022

Review: Maankalender 2022

Het is bijna 2022. Een nieuw jaar, met nieuwe kansen. En natuurlijk een nieuwe scheurkalender! Wat dacht je van de maankalender 2022? 🌙 Wij mochten ‘m reviewen én je kunt ‘m (binnenkort) winnen. Lees gauw verder!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De Maankalender 2022 is een scheurkalender voor iedere dag van het jaar. Het is alweer de derde editie. En dat het een blijvertje is, dat weten we wel zeker. De scheurkalender is regelmatig uitverkocht en voor je ‘t weet sta je op de wachtlijst voor een nieuwe lichting.

Per dag vind je in de Maankalender 2022…

  • In welk teken de maan staat
  • Welke maanfase nu is
  • Wat die dag qua activiteiten gunstig is om te doen
  • Voedingsadviezen, passend bij de maanfase
  • Tijdstippen van de zon- en maanopkomst
  • Of het een vrucht-, wortel-, bloem- of bladdag is (hierover lees je hieronder meer)
  • Of de energie van de maan stijgende of dalende is
  • Of er een verduistering is
  • de bijzondere dagen en feestdagen

Extra handig: dit wordt allemaal met symbooltjes aangegeven. Zo blijf je overzicht houden! Bekijk ook het voorbeeld in de slideshow hieronder. Voor de prijs hoef je de scheurkalender in ieder geval niet te laten liggen, want voor €15,95 heb je er heel 2022 plezier van.

Vrucht-, wortel-, bloem- of bladdagen: wat betekent dat?

Je denkt vast ‘huh, wat is dat dan?’. Nou, hiermee weet je welke gewassen die dag in harmonie met de maan kunnen worden geplant, gezaaid, bewerkt of geoogst. Of gegeten, natuurlijk.

Op vruchtdagen gaat ‘t om vruchtgewassen, op worteldagen gaat ‘t om (ondergronds groeiende) wortelgewassen, op bloemdagen gaat het om bloemen of bloemgewassen (zoals bloemkool of brocolli) en op bladdagen gaat ‘t om bladgroenten.

Over de Maankalender 2022

De Maankalender 2022 heeft voor iedere dag van het jaar een aparte pagina en is een uitgave van Uitgeverij Hajefa. Het heeft een formaat van 18 x 13 x 2,7 cm. De Maankalender 2022 kost €15,95 en is te verkrijgen via onder andere bol.com.

– WINACTIE GESLOTEN – Wil je deze scheurkalender voor 2022 winnen? Je kunt de komende tijd een winactie voorbij zien komen op Instagram. Volg ons (@vollemaankalender) en Hajefa (@uitgeverijhajefa) vast om goed voorbereid kans te maken op de Maankalender 2022!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.