Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Kunst in je woonkamer? Zo is het betaalbaar!
0
Lifestyle

Kunst in je woonkamer? Zo is het betaalbaar!

Kunst in je woonkamer? Zo is het betaalbaar!

Haal betaalbare internationale en Hollandse meesterwerken (hallo Rijksmuseum-vibe!) in huis met de luxe wanddecoraties van HIP ORGNL®. Wil je weten waar we over praten? Wij mochten een wanddecoratie én een setje kussens testen. Lees gauw deze review!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Beeld je eens in… Een warme kamer, met prachtige elementen. De juiste sfeerverlichting en een perfect tapijtje. Luxe uitstraling? Check! Nu nog iets voor aan de muur. Een item dat class en luxe uitstraalt. De eye-catcher van de ruimte. Een meesterwerk, dát mag ‘t zijn! Wil jij De Nachtwacht, Het Melkmeisje of Het Meisje met de Parel in je huis aan de muur? Er is een betaalbare oplossing: de premium wanddecoraties van HIP ORGNL®! 

Waarom kunst aan je muur zo mindful is

Kunst aan je muur is een van de manieren om je huis wat meer zen te maken. Het brengt rust en geeft een warme sfeer. Sommigen vinden het prettig om te mediteren bij kunst en zien er iedere keer dat ze kijken wat anders is. Anders gebruiken het als tool om in het ‘hier en nu’ te zijn. Bewust waarnemen wat je ziet. Wat er te ontdekken valt. Het laat je stilstaan van het vluchtige leven om ons heen.

Luxe wanddecoraties in diverse collecties

De wanddecoraties zijn te verkrijgen in ronde vorm en rechthoekige vorm, in een aantal collecties:

Je kan jouw oude meester bestellen in een rechthoekige vorm, maar ook in een prachtige ronde vorm. Daarnaast hebben ze nog diverse andere collecties met ook originele designs. De HIP ORGNL® Naturals collectie bestaat bijvoorbeeld uit natuurlijke beelden met bijzondere organische vormen uit de natuur. Ontdek hieronder de gehele collectie:

  • Masters collectie
  • Fine Art collectie
  • Naturals collectie
  • Beau Monde collectie
  • Animals collectie
  • Plantology collectie

Naast de wanddecoraties voor binnen hebben ze ook een collectie voor buitenshuis met dromerige outdoor posters. Je kan ze vinden in de HIP ORGNL® Garden Dreams collectie.

Meesters aan je muur

Wij zijn, zoals je aan de foto in de header kunt zien, fan van de Masters collectie. De wanddecoratie die bij ons in de woonkamer hangt is de 80 x 120 cm rechthoekige HIP ORGNL® Zee van Daubigny. Dit prachtige zeezicht in Villerville-sur-Mer, ook wel ‘Strand bij eb’ genaamd in het Rijksmuseum, is geschilderd door Charles-François Daubigny in ca. 1850 – 1878. De subtiele kleuren en brede penseelstreken zorgen voor een mooie verbeelding van het landschap. De wanddecoratie is gemaakt van duurzaam, premium materiaal met een chique matte afwerking en dat valt te zien (en voelen): de afbeelding ziet er goed uit (zowel in daglicht als in de avond). Zo is kunst in huis hartstikke betaalbaar!

  • Matchende kussens
  • Matchende kussens

Matchende sierkussens

De sierkussens van HIP ORGNL® zijn een perfecte match met je schilderij. Wij hebben hier gekozen voor HIP ORGNL® De windstoot en HIP ORGNL® De Nachtwacht, maar je kunt ook kiezen voor een kussen dat matcht met je wanddecoratie. Extra leuk aan de kussens: ze zijn dubbelzijdig en aan iedere kant vind je een andere afbeelding. Goed om te weten: de sierkussens uit de HIP ORGNL® Cushions collectie zijn gemaakt van een zachte, premium stof met matte afwerking. Zo zijn de kleuren helder en diep en is de stof zelf goed bestand tegen intensief gebruik en externe invloeden, zoals UV-stralen, strijken of wassen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HIP ORGNL® . De collectie van HIP ORGNL® bestaat uit iconische portretten, oude meesters met onder andere fleurige bloemschilderijen en Aziatische kunstwerken, imposante wildlife dieren in zwart-wit, artistieke werken met fine- en line art en wanddecoraties met bijzondere close-ups van de natuur. De wanddecoratie én de kussens hebben wij gekregen, waarvoor dank! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.