Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Baby sterrenbeeld Vissen: dit kun je verwachten
0
Mama & baby Sterrenbeeld

Baby sterrenbeeld Vissen: dit kun je verwachten

Baby sterrenbeeld Vissen

Het teken Vissen (Pisces) loopt van circa 19 februari tot 20 maart. Vissen is een creatief, empatisch sterrenbeeld dat vaak heel intelligent is. Is je baby sterrenbeeld Vissen? Dit kun je in de toekomst verwachten!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Baby sterrenbeeld Vissen

Goed. Je baby is waarschijnlijk nog niet zo heel oud, dus veel karakter kun je misschien nog niet ontdekken. Maar er zijn wel een aantal tekenen van sterrenbeeld Vissen die al vroeg vertoond kunnen worden. Wil je voor de fun wat inzicht krijgen over een aantal eigenschappen, lees dan verder.

Sensitief en empathisch

Vissen baby’s zijn gevoelig en empathisch. Ze hebben een sterk vermogen om emoties van anderen te voelen en kunnen daarom ook snel overstuur raken. Dit betekent dat je kindje wat extra aandacht en zorg nodig kan hebben, vooral in drukke ruimtes of op drukke dagen. Het betekent ook dat je baby een bijzonder begrip heeft voor de wereld en mensen om zich heen.

Creatief

Je Vissen baby heeft een natuurlijke aanleg voor kunst en muziek en kan zich (later) uitdrukken op een unieke en creatieve manier. Dit begint al op jonge leeftijd door te dansen, te zingen of te tekenen. Later in het leven ontwikkelen ze hun talent voor kunst, muziek of literatuur nog verder.

Intuïtief

Baby’s die geboren worden onder het sterrenbeeld Vissen zijn zeer intuïtief en hebben een sterk vermogen om de ware aard van dingen te begrijpen (zonder dat het ze uitgelegd wordt). Dit betekent dat ze vaak begrijpen wat er gebeurt zonder dat ze precies weten waarom, en dat ze een sterk gevoel hebben voor wat juist is en wat niet.

Spiritueel

Een Vissen baby heeft al vroeg interesse in spirituele en filosofische onderwerpen. Ze kunnen zich aangetrokken voelen tot mystieke en kunnen een sterk verlangen hebben om meer te weten te komen over de wereld om hen heen. Ze zijn ook sneller ontvankelijk voor ‘alles wat er is’, dus houd daar rekening mee.

Dit waren de vier grootste punten! Of je er nu in gelooft of niet; het is natuurlijk leuk om alvast over je Vissen baby te lezen wat je kunt verwachten. Wil je wat aanvullen? Wees welkom in de comments!

Kraamcadeau tips voor Vissen baby

Wil je (de ouders van) een Maagd baby verrassen met een leuk kraamcadeau? Doe hier inspiratie op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨