Chiron in Tweelingen (Gemini)

Heb jij Chiron in Tweelingen (Gemini)? Lees hier over jouw plaatsing van ‘gewonde heler’ Chiron en ontdek jouw levenslessen!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Chiron - VolleMaanKalender.nl

Chiron is de ‘gewonde heler’ in astrologie. Weet je waar je Chiron zich in je geboortehoroscoop bevindt, dan kun je daarmee je eigen pijnpunten (h)erkennen en je levensles vinden. Je herkent Chiron aan het symbool van een soort ‘sleutel’.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan weet je dat jouw Chiron in Tweelingen (Gemini) staat.

Chiron in Tweelingen pijnpunt

Met Chiron in Tweelingen, een luchtteken, ben je into communicatie. Je gelooft sterk in de kracht van de geest, de kracht van een (goed) gesprek, jezelf uiten, zijn wie je bent en doorzetten. Tóch vind je het lastig om dit uit te oefenen. Je kunt anderen prima adviseren, maar het zelf doen… Dat is heel iets anders.

Daarnaast is Tweelingen een teken van dualiteit. Balans vinden in jezelf uiten is lastig. Geef je juist te weinig of misschien wel te veel? Eigenlijk ben je altijd in tweestrijd.

Levenslessen voor Chiron in Tweelingen

Tweelingen is het teken van communicatie, dus met Chiron in dit teken zitten je levenslessen op dat gebied. Je zoekt graag goedkeuring. Je zult het niet snel toegeven, maar het zit altijd in je achterhoofd. Ook kan je nerveus overkomen in gesprekken en ben je ‘verslaafd’ aan roddelen. Je wordt niet graag beoordeeld!

Heb je broers of zussen, dan kan het zijn dat je (onbewust) de confrontatie met hen opzoekt. Er is ergens een rivaliteit, waar je niet helemaal de oorsprong van kan vinden.

Hoe kun je met deze levenslessen overweg? Met humor! Humor is jouw gift. Je gebruikt humor als hulpmiddel voor verbinding, in gesprekken en om anderen op hun gemak te stellen. En dat maakt alles net iets soepeler in communicatie. Gooi er eens een grapje in, maak het net wat luchtiger en weet dat wat jij doet, echt wel goed is. Balans vinden? Gooi dat idee overboord; wees je authentieke zelf. Je kunt het (voor een ander) nooit volledig goed doen, dus kies wat jij wil.