Chiron in Ram

Heb je je Chiron in Ram (Aries)? In dit artikel leggen we de plaatsing Chiron in Ram uit, inclusief pijnpunten (je levenslessen).

Chiron - VolleMaanKalender.nl
Chiron - VolleMaanKalender.nl

Chiron is de ‘gewonde heler’ in astrologie. Weet je waar je Chiron zich in je geboortehoroscoop bevindt, dan kun je daarmee je eigen pijnpunten (h)erkennen en je levensles vinden. Je herkent Chiron aan het symbool van een soort ‘sleutel’.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan weet je dat jouw Chiron in Ram (Aries) staat.

Chiron in Ram pijnpunt

Met je Chiron in Ram sta je altijd klaar om anderen te helpen en ze eraan te herinneren hoe speciaal en belangrijk ze zijn. Waar je echter moeite mee hebt, is om dit voor jezelf te doen. Je bent (te) veel met anderen en hun welzijn bezig. Dat kost je energie en het kan je moe maken.

Een ander pijnpunt is dat je bang bent om gekwetst te worden. Assertief durf je om diezelfde reden niet te zijn. Stel je wordt afgewezen? En juist omdat je vanuit die angst en onzekerheid handelt, straal je dit ook uit en zullen mensen op die manier ook op jou reageren. Je zet jezelf ‘lager’ qua waarde en dat is helemaal niet nodig.

Levenslessen voor Chiron in Ram

Er zijn mooie levenslessen voor Chiron in Ram:

  • Kom voor jezelf op;
  • Stel grenzen (en houd je hier dan ook aan);
  • Geef duidelijk aan (ja/nee) wat jij wil;
  • Stop met het pleasen van anderen;
  • Kies voor jezelf.

Het zorgt ervoor dat anderen je meer waarderen én meer op waarde schatten. Je kunt immers jezelf op waarde schatten.

Je mag meer tijd, liefde en complimenten aan jezelf geven. In je hoofd weet je dit misschien best wel, maar om het daadwerkelijk uit te voeren is nog lastig. Blijf het proberen. Plan dagelijkse momentjes in, bijvoorbeeld in de ochtend, om in de spiegel iets tegen jezelf te zeggen. Anderen helpen is goed (en belangrijk), maar je mag veel meer aan jezelf denken. Geef je zelfvertrouwen een dagelijkse boost en je zult zien dat je hier naar gaat leven.

Het zal je helpen, echt!