Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle Supermaan 2024
0
Maan Volle maan

Volle Supermaan 2024

Volle Supermaan 2024

Wat is een volle supermaan? Wanneer is de volle supermaan in 2024 en in welk teken is dit dan? Je leest ‘t in dit artikel!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Wat is een volle supermaan?

Een volle supermaan gezien is een krachtig en significant moment, waarbij de maan op haar dichtstbijzijnde punt bij de aarde staat (het perigeum) en tegelijkertijd volledig verlicht is door de zon. Dit fenomeen zorgt ervoor dat de maan groter en helderder lijkt dan bij een standaard volle maan. Dit is een hoogtepunt in de maanfase, waarbij emoties, intuïtie en onderbewuste processen versterkt worden.

Elk teken van de dierenriem waarin de supermaan plaatsvindt, brengt zijn eigen energie en thema’s met zich mee, die van invloed zijn op zowel individuele ervaringen als collectieve gebeurtenissen. In 2024 valt de volle supermaan in Vissen en in Ram.

Een volle supermaan wordt vaak gezien als een tijd voor loslaten, genezing en krachtige energetische verschuivingen, waardoor het een ideaal moment is voor zelfreflectie en het zetten van nieuwe intenties.

Volle supermaan 18 september 2024

De volle supermaan op 18 september 2024 bevindt zich in het teken Vissen. Vissen, een waterteken, staat bekend om zijn diepe gevoeligheid, intuïtie en artistieke invloed. Deze volle supermaan in Vissen belooft dan ook een tijd van verhoogde emotionele bewustwording en creatieve inspiratie te zijn. Het is een ideaal moment om je innerlijke wereld te verkennen en je emoties te omarmen.

De energie van deze maan kan intens zijn, vooral voor degenen die sterk reageren op de maanfases. Om het beste uit deze periode te halen, kun je je richten op activiteiten zoals meditatie, kunstzinnige expressie of het bijhouden van een dagboek.

Het is de ideale tijd om te reflecteren, los te laten wat je niet meer dient en je te verbinden met je diepste zelf.

Volle supermaan 17 oktober 2024

De volgende volle supermaan, op 17 oktober 2024, staat in vuurteken Ram. Ram, bekend om zijn energie, moed en initiatief, brengt een dynamische en assertieve energie met zich mee. Deze maanfase kan dan ook gevoelens van passie, daadkracht en zelfvertrouwen aanwakkeren. Het is een geweldige maan voor een nieuw begin en het nastreven van je doelen met vernieuwde kracht.

De energie van de Ram kan soms overweldigend zijn, vooral voor degenen die gevoelig zijn voor de invloeden van de maan. Om deze energie in goede banen te leiden, kun je je richten op fysieke activiteiten zoals sport of dans. Het is ook een uitstekende periode om assertief te zijn in je persoonlijke en professionele leven. En om leiderschap te tonen in projecten die je na aan het hart liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨