Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spreuken voor weekdagen: magie voor iedere dag
0
Hekserij

Spreuken voor weekdagen: magie voor iedere dag

Spreuken voor weekdagen: magie voor iedere dag

Wil je spreuken op bepaalde dagen van de week gebruiken? Je vindt hier een overzicht voor dagelijkse magie.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Als je een bepaalde spreuk wil doen, kan het prettig te zijn om deze te combineren met de meest geschikte weekdag. Gebaseerd op planeten die bij weekdagen horen, en de energie die daar weer bij past.

Maar alvast een heads-up: natuurlijk kun je op iedere dag, iedere spreuk uitvoeren. Je kiest zelf wat het beste bij je past. Niks moet, alles mag!

Maandag: vrede, dromen en slaap, intuïtie, reiniging

Ga op maandag bij voorkeur voor spreuken die te maken hebben met vrede, dromen en slaap, intuïtie en reiniging. De Maan hoort bij Maandag. Spreuken die horen bij alles rondom deze topics, dragen meer energie bij zich als je ze op maandag doet.

Dinsdag: strijd en conflicten, passie, seks

Ga op dinsdag bij voorkeur voor spreuken die te maken hebben met strijd en conflicten, passie en seks. Dinsdag hoort bij planeet Mars: de actieplaneet (en ook de planeet van mannelijkheid, dominantie, passie, hartstocht en seksualiteit).

Woensdag: studie en leren, wijsheid, communicatie

Ga op woensdag bij voorkeur voor spreuken die te maken hebben met studie en leren, wijsheid en communicatie. Woensdag hoort bij planeet Mercurius; de planeet van communicatie, technologie en reizen. Het is de planeet die correspondeert met hoe jij je uit en wat er zich in je hoofd afspeelt.

Donderdag: voorspoed en overvloed, geld, gulheid

Ga op donderdag bij voorkeur voor spreuken die te maken hebben met voorspoed, overvloed, geld en gulheid. Planeet Jupiter hoort bij donderdag. Dit is de planeet van overvloed en geluk. Spreuken die je op dit gebied doet, hebben zo meer draagkracht.

Vrijdag: liefde, schoonheid, vriendschap, verzoening

Ga op vrijdag bij voorkeur voor spreuken die te maken hebben met liefde, schoonheid, vriendschap en verzoening. Venus is de planeet die hoort bij de vrijdag; vandaar dat spreuken die te maken hebben met bovenstaande onderwerpen het beste werken op deze dag. Liefdesspreuken doe je bij voorkeur dus ook op een vrijdag.

Zaterdag: veiligheid, stabiliteit, een lang leven, thuis

Ga op zaterdag bij voorkeur voor spreuken die te maken hebben met veiligheid, stabiliteit, een lang leven en thuis. Saturnus is de planeet die bij zaterdag hoort. Deze planeet zorgt voor jouw toekomst, dus spreuken die te maken hebben met stabiliteit en je leven doen het ‘t beste op zaterdag.

Zondag: genezing, spiritueel succes, bescherming, kracht

Ga op zondag bij voorkeur voor spreuken die te maken hebben met genezing, spiritueel succes, bescherming en kracht. De zon is het hemellichaam dat hoort bij de zondag. What’s in a name 😉. Dit is de bron van kracht die vanuit jouzelf komt. Dat wat jou laat gáán en doen. Jou laat stralen. Spreuken die je op zondag doet dragen een hele sterke energie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨