Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Het helen van je innerlijke kind kaartendeck
0
Shop

Review: Het helen van je innerlijke kind kaartendeck

Review: Het helen van je innerlijke kind kaartendeck

Het innerlijke kind is een verborgen schat. Emoties, gevoelens en gedachtes zijn opgeslagen in het onbewuste gedeelte van je brein. Het helen van je innerlijke kind kaartendeck van Susanne Hühn is een handige tool dat jou helpt je innerlijke kind beter te begrijpen. Met maar liefst 49 kaarten en een begeleidend boekje kun je de boodschappen van je innerlijke kind omzetten in een krachtbron van moed en zelfvertrouwen. Lees hier onze review!

Het innerlijke kind is magisch. Het is een aspect van je ziel. Een energieveld. Het raakt je met verlangen, blijdschap of levendigheid, maar het kan jou ook triggeren. Er is altijd wel een boodschap vanuit je innerlijke kind. Kijk maar naar hoe jij reageert op de wereld wanneer je bijvoorbeeld wordt afgewezen. Het is aan jou om deze boodschappen (als je dat wenst) om te zetten in acties. De 49 kaarten van Susanne Hühn uit het Het helen van je innerlijke kind kaartendeck kunnen je hierbij helpen. Met deze kaarten kun je je innerlijke kind in het dagelijks leven bewust ervaren. Het een stem geven.

Het Het helen van je innerlijke kind kaartendeck hoort bij het gelijknamige boek Het helen van je innerlijke kind. In het boek verteld Susanne Hühn over hoe je je innerlijke kind kunt confronteren om te helen. Dit doet ze door middel van oefeningen, meditaties en verhalen die je helpen terug te reizen naar je jeugd. Het Het helen van je innerlijke kind kaartendeck is zowel met als zonder het boek te gebruiken, maar mocht je dieper op de materie in willen gaan dan raad ik je het boek zeker aan.

Mogen deze kaarten je dienen om je licht, je liefde en je overvloed op aarde te brengen

– Susanne Hühn
Review: Het helen van je innerlijke kind kaartendeck

Zo gebruik je Het helen van je innerlijke kind deck

Soms kun je het gevoel krijgen dat je innerlijke kind iets wilt zeggen. Dit kan voortkomen uit een situatie, confrontatie of een gevoel wat je ervaart. Trek telkens een kaart als je het gevoel hebt dat je innerlijke kind iets kwijt wil.

Je kunt ook een kaart kiezen als je wilt weten wat er juist op dit moment belangrijk voor je zou kunnen zijn. Misschien doet een kaart niet meteen iets voor je en heb je geen ‘aha’ moment. Bedenk dan dat het waarschijnlijk onbewust wel wat met je doet. Het kan processen in jezelf in gang zetten.

Susanne Hühn benadrukt in het voorwoord dat er ook goede therapieën zijn op het gebied van het innerlijke kind. Heb je trauma’s, dan is hulp zoeken een goede stap. Ook legt ze uit dat die therapieën waarschijnlijk zijn om kinderlijke delen in jou volwassen te laten worden (aan de hand van therapie). Dit boek gaat in op het energetische innerlijke kind; het spirituele deel dat altijd bij je is en dat niet volwassen hoeft te worden. Het mag kind zijn. Juist kind zijn. Dit deck en deze review zijn ter inspiratie, het is geen medisch advies.

Ik mag mensen, situaties en dingen stom vinden.

Als je dit leest, is dit de boodschap van jouw innerlijke kind

Natuurlijk hebben we voor jou een kaartje uit het Het helen van je innerlijke kind kaartendeck getrokken. De boodschap voor jou is: Ik mag mensen, situaties en dingen stom vinden. Alles kan zijn zoals het is, maar je hoeft niet alles leuk te vinden of zelfs in je leven toe te laten. Uit het boekje:

Ja, wij zijn spirituele wezen, en wij oordelen niet, maar dat wil niet zeggen dat we alles leuk moeten vinden. Je innerlijke kind vraagt je om hem toe te staan dingen niet leuk te vinden, ook wanneer je als volwassene beide kanten van de medaille kunt zien, dus je bewust bent van de verschillende aspecten. Alles is gerechtvaardigd, maar niet elke energie past bij ons. Als je deze kaart trekt, vraagt je innerlijke kind je om naar hem te luisteren. Het kan zijn dat je je met zaken bezighoudt, mensen in je leven hebt of je groot houdt over iets waar je innerlijke kind niet blij mee is. Zijn er misschien mensen in je leven die je geen goed doen? Het innerlijke kind heeft zijn redenen, en meestal zijn die gerechtvaardigd. Misschien denk je dat je er wel tegen opgewassen bent omdat je de weg van het licht gaat. Maar soms betekent ‘ergens tegen opgewassen zijn’ gewoon ‘er niet meer doorgaan’. Alles kan zijn zoals het is, maar je hoeft niet alles leuk te vinden of zelfs in je leven toe te laten. Dus ga je omgeving na en kijk of er iets is wat je geen goed doet, ook al kun je het begrijpen of accepteren. Je hoeft niet alles leuk te vinden, en dat kan een hele opluchting zijn. Wij oordelen niet omdat alles een uitdrukking van het licht is, of we dat nu leuk vinden of niet. Maar we kiezen uit wat bij ons past en wat ons in onze kracht en op onze weg ondersteunt en dient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨