Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Kijktip: ‘The Secret: Dare to Dream’
7
Manifesteren Nieuws

Kijktip: ‘The Secret: Dare to Dream’

Sinds deze week staat er een nieuwe verfilming van een boek uit de ‘The Secret’-reeks op Netflix, namelijk The Secret: Dare to Dream. Een fijne feelgood-film, met een herkenbare boodschap uit de bekende ‘The Secret’-boeken.

Miranda Wells is een hardwerkende weduwe die er moeite mee heeft om haar drie kinderen alleen op te voeden. Een krachtige storm brengt een grote uitdaging en een mysterieuze man, genaamd Bray Johnson, in haar leven. In slechts een paar dagen zorgt de aanwezigheid van Bray ervoor dat haar gezin weer opbloeit. Maar Bray heeft een geheim en dat kan ervoor zorgen dat alles verandert…

De film is geïnspireerd op het boek wereldwijde fenomeen The Secret van Rhonda Byrne, waarvan wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht. Als je into spiritualiteit bent, is het een hele fijne en inspirerende film om te bekijken. En met een mooie boodschap: dat wat je verwacht te krijgen in je leven, is ook wat je krijgt. Ook als je de Law of Attraction (Wet van Aantrekkingskracht) al kent is ‘t een mooie reminder.

Sinds 24 maart 2021 staat de film dus op Netflix. Je kunt ‘m – als je een abonnement hebt – hier bekijken! Heb je geen Netflix? Dan scoor je hier de DVD van The Secret: Dare to Dream.

Trailer ‘The Secret: Dare to Dream’

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨