Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dromen dat je valt: dit is de betekenis
0
Dromen

Dromen dat je valt: dit is de betekenis

Dromen dat je valt: wat is de betekenis?

Veel mensen dromen dat ze vallen of schrikken ineens wakker in een (gevoelsmatige) vallende beweging, maar wat betekent het als je droomt dat je valt? Je leest ‘t hier!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Vallen in een droom. Je schrikt er flink van wakker. Misschien krijg je er nog wel een adrenalinekick bij. Wat gebeurde er nu net? En wat betekent het als je droomt dat je valt?

Vallen in een droom staat symbool voor…

Het kan betekenen dat je vasthoudt aan een situatie in je leven die niet ‘t beste voor je is. Het kan ook betekenen dat je ergens geen controle of grip op hebt en dat je dat lastig vindt.

Ook staat vallen in een droom symbool voor onzekerheid en onstabiele (of nieuwe, risicovolle) situaties in je leven.

Val je in een droom, bedenk dan eens of je iets uit dit lijstje herkent

  • Onzekerheid (‘kan ik het wel?’) of een onzekere periode
  • Iets nieuws leren
  • Controleverlies
  • Gebrek aan beheersing (van een skill of een situatie)
  • Het verkennen van onbekend terrein
  • Het nemen van risico’s

Heb je een ‘Ja’? Dan weet je waar je droom vandaan komt. Het is aan jou of je iets met die kennis wil doen of niet. Komt de droom vaker voor, dan wordt het een herhalende droom. In dat geval probeert jou onderbewuste iets aan jou te vertellen en is het toch goed om erachter te komen wat dat precies is.

Onhoud elk detail van je droom: van je gevoel tot kleuren en symbolieken. Noteer ze in bijvoorbeeld een dromendagboek en probeer patronen te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨