Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit zijn de beste kristallen voor Leeuw-periode
1
Kristallen & stenen

Dit zijn de beste kristallen voor Leeuw-periode

Dit zijn de beste kristallen voor de Leeuw-periode

Oh yes, LEO SEASON!✨ Tijd om de spotlight te pakken en achter je (ware) passies en verlangen aan te gaan. Tijd om je vast voor te bereiden: met deze kristallen en edelstenen haal jij ‘t beste uit de Leeuw-periode!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Goed, de zon staat in Leeuw: het tweede vuurteken uit de dierenriem. Je kunt met deze energie goed werken aan je persoonlijke dromen en doelen. Je voelt je ‘on fire’ en je loopt over van de ideeën. En met onderstaande kristallen en edelstenen haal jij ‘t allerbeste uit de Leeuw-periode!

Tijgeroog

Tijgeroog

Het universum schreeuwt ‘t bijna: kom uit je comfortzone! Met deze energie zijn er nieuwe kansen op zakelijk gebied en zul je op persoonlijk vlak de nodige avonturen beleven. In positieve zin! Tijgeroog ondersteunt je bij deze veranderingen. Het geeft je zelfvertrouwen en moed, maar werkt ook aardend. En dat laatste kun je tijdens Leeuw-periode wel gebruiken. Want een Leeuw kan ook té vol van zichzelf zijn… een beetje aarden is dan niet verkeerd ;-). Met de Tijgeroog in je (volle maan) meditaties of bij je lichaam maak je verstandige en praktische keuzes. Het zal je de duidelijkheid geven die je nodig hebt!

Rozenkwarts

Rozenkwarts staat bekend om de rustgevende en liefdevolle energie. Ook is het dé steen voor liefde en familie. Kun je – na afgelopen Kreeft-seizoen – deze liefde wel gebruiken? Gebruik dan Rozenkwarts in je meditaties, in je beauty-routine (bijvoorbeeld met een roller) of draag ‘t in een ketting of armbandje op je lichaam. Leeuw is van ‘t ego, dus ook voor een portie zelfliefde werkt de Rozenkwarts goed. Het kan je stresslevel verlagen, waardoor je positiever in je dag zit. Tip: deze steen doet ‘t ook goed als cadeautje.

Rozenkwarts
Amethist

Amethist

Voel je de Chiron retrograde? Heb je nog last van de vorige Mercurius retrograde? Check: met een amethist in je zak of op je nachtkastje kun je je gedachten weer op een rijtje zetten. Even wat orde in de chaos. Amethist kalmeert je geest en helpt je de dingen helder te zien. Ook geeft deze steen je de wijsheid om de oplossingen te vinden die je op dit moment nodig hebt.

Zon in Leeuw: focus op zelfliefde

Je kunt de kristallen en edelstenen inzetten om te mediteren, bijvoorbeeld in de ochtend (bekijk hier positieve affirmaties voor in de ochtend) of tijdens een volle maan meditatie. Focus je hierbij op je eigenwaarde en zelfliefde (want dat is waar de Leeuw over gaat: je ego – je zelf – je ik) en denk aan je grootste dromen. Niks is te gek!

Bekijk meer items rondom kristallen en stenen in de shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨