Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boekentips voor astrologieliefhebbers
0
Astrologie Shop Spiritualiteit

Boekentips voor astrologieliefhebbers

Boekentips voor astrologieliefhebbers - VolleMaanKalender.nl (8)

Vandaag deel ik wat boekentips voor astrologieliefhebbers. Nu we vanwege de maatregelen (bijna) allemaal thuiszitten, gunnen we onszelf meer rust om eens ‘dat ene boek’ te gaan lezen. In deze boeken lees (en vooral: leer!) je alles over de maan, astrologie en andere spirituele zaken.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

En fijn nieuws: je kunt alle boeken bij Bol.com kopen én ze bezorgen gewoon nog aan huis.

The astro Poets – een boek door twee dichters met passie voor taal en astrologie

Dichters Alex Dimitrov & Dorothea Lasky verenigen in het boek The Astro Poets oude kennis over de dierenriem met het moderne leven. Ze helpen je ontdekken wat er voor jou in de sterren geschreven staat en hoe je dat kunt gebruiken om beter om te gaan met je vriendschappen, je carrière en je liefdesleven. Dus als je je ooit hebt afgevraagd waarom je Tweelingen-date je niet aan het woord laat, hier vind je het antwoord. Dit boek geeft je de perfecte kennismaking met de twaalf sterrenbeelden en is een bron van herkenning en vermaak voor iedereen.

Moderne astrologiegids – Het staat in de sterren

Het staat in de sterren is een moderne astrologie gids. Met behulp van de toegankelijke uitleg over het interpreteren van de geboortehoroscoop, de tekens, de planeten en de stand van de sterren leer je jezelf beter kennen. Wat zijn je talenten? Wat brengt je geluk? En welke spirituele ontwikkelingen kan ik doormaken? Dit alles kun je lezen in de sterren!

Madame Clairevoyant’s Guide to the Stars

Madame Clairevoyant’s Guide to the Stars is een Engelstalig boek, geschreven voor de millenial die into astrologie is. ‘‘A fresh, profound, and fun way to look at all things astro while also making spot-on observations about your pop culture faves.” – Cosmopolitan

Leven met de sterren

Yasmin Boland, bekend van het populaire boek Leven met de maan, laat in Leven met de sterren zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan je leven.

Astro Power – vind je kracht in de maan en de sterren

In Astro Power benadert Chani Nicholas astrologie op een moderne en diepgaande manier. Dit is geen astrologieboek waarbij alle Schorpioenen, Kreeften, Vissen en Rammen op een hoop worden gegooid. Astro Power geeft namelijk een op maat gemaakte horoscoop, waarbij je je eigen pad ontdekt en je jezelf beter leert kennen. De maan en de sterren maken alles helder.

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨