Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tibetan pulsing: wat is het?
0
Spiritualiteit

Tibetan pulsing: wat is het?

Tibetan pulsing: wat is het?

Tibetan Pulsing… wat is het en hoe kun je dit toepassen? Een korte introductie richting het boek De orgaankalender voor Tibetan Pulsing.

Alles is energie en alles is met elkaar verbonden. Dat wisten ze vroeger al, in de kloosters van Tibet. Elke cel uit het menselijk lichaam bestaat uit pulserende energie. Blokkades in deze energiestromen kunnen leiden tot lichamelijke klachten. Met Tibetan Pulsing kun je deze blokkades opheffen en de energie weer laten stromen. Dit doe je door middel van Tibetan Pulsing Healing: het zachtjes tikken/drukken op je lijf op het ritme van je eigen hartslag.

In De orgaankalender voor Tibetan Pulsing staan 24 organen centraal. Wil je hier zelf mee aan de slag, dan kun je in een jaar tijd (om de twee weken) aan de hand van dit boek een bepaald orgaan aandacht geven. Je ontdekt de functie van je organen, maar ook de fysieke en psychische consequenties wanneer een orgaan gestoord is in z’n functioneren.

Het boek geeft inzicht in jouw energiesysteem en biedt een dieper begrip van patronen die in het lichaam, in de emoties en in het denken gefixeerd zijn geraakt. De gebruikte methodes zijn mudra-meditaties, healing flows en lichaamsgerelateerde oefeningen, die je ook samen met iemand anders kunt doen. Alles is geschreven vanuit een holistische benadering.

Je leest binnenkort de review van dit boek op VolleMaanKalender.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨