Maak je geen zorgen - Engelen Antwoorden Orakelkaarten Doreen Virtue - VolleMaanKalender.nl-min

Ben je op zoek naar de betekenis van de kaart ‘Maak je geen zorgen’ uit de Engelen Antwoorden Orakelkaarten van Doreen Virtue en Radleigh Valentine? Je vindt hier de betekenis van ‘Maak je geen zorgen’, of in het Engels ‘No need to worry.

Maak je geen zorgen

Misschien lig je nachtenlang wakker, of pieker je de gehele dag door. Die knoop in je buik, de onrust in je hele lijf… Je zorgen maken gaat verder dan alleen maar malen in je hoofd. Het speelt door in je lichaam. En dat werkt niet natuurlijk mee.

Wat is dat toch, wat jou dat onrustige gevoel geeft? Vind je het lastig om een keuze te maken? Of wil je een situatie aanpakken, maar weet je niet hoe?

Waar je ook tegenop ziet: de engelen zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken. Zij steunen je. Onvoorwaardelijk.

Als je de gehele dag loopt te piekeren, dan kost je dat heel veel energie. En grote kans dat je piekert over iets waar je niet direct (zelf) invloed op hebt. Dan is dat gepieker ook nog eens voor niets. Je kunt er namelijk zelf niets aan veranderen! Wat je beter kunt doen, is opschrijven waar je mee zit. Je gedachten en je gevoelens. Alles mag op papier.

Zo kun je dat onrustige gevoel uit je lijf schrijven. Laat je schouders zakken en wees je bewust van het moment. Van je ademhaling en je lichaamshouding. Voel de stoel onder je, voel de grond onder je. Voel de stof van je kleding en de temperatuur in de ruimte. Kom terug in het hier en nu – dat is alles wat je hebt.

Zorgen over het verleden? Dat is geweest, probeer het van je af te zetten (bijvoorbeeld door de schrijfopdracht). Zorgen over de toekomst? Dat moet nog komen, je begeeft je in het hier en nu.

De energie van het gepieker, het zorgen maken of de angst remt je alleen maar in je groei. Visualiseer liefdevolle en gelukkige uitkomsten. En weet: alles komt goed. Maak je geen zorgen.

Trek een gratis Engelen Antwoorden Orakelkaart

Let op: dit is niet letterlijk wat het bijbehorende boekje zegt.