Luister naar je intuïtie – Engelen Antwoorden Orakelkaarten – Doreen Virtue

Ben je op zoek naar de betekenis van de kaart ‘Luister naar je intuïtie’ uit de Engelen Antwoorden Orakelkaarten van Doreen Virtue en Radleigh Valentine? Je vindt hier de betekenis van ‘Luister naar je intuïtie’.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Luister naar je intuïtie

Op dit moment is het van groot belang om naar je intuïtie te luisteren. Je intuïtie is een krachtige gids die je helpt om de juiste beslissingen te nemen en op de juiste paden te blijven. Vertrouw erop dat je intuïtie op dit moment geen fouten maakt en luister naar je eigen innerlijke leiding. Hierdoor kan het niet misgaan. Je kunt er zeker van zijn dat de boodschappen die je van je engelen ontvangt echt zijn, en betrouwbaar.

Het is belangrijk om te vertrouwen op je gevoelens over de omstandigheden waarin je je nu bevindt. Jouw mening over andere mensen en hun ware gevoelens of motieven zijn helemaal juist. Je hoeft je niet af te vragen of wat je weet waar is. Luister naar de innerlijke stem die je vertelt dat je op de juiste weg bent. Deze stem is een geschenk vanuit de hogere machten, en is bedoeld om je te helpen in jouw levensreis.

Vertrouw erop en laat het je leiden naar de juiste beslissingen en acties.

Trek een gratis Engelen Antwoorden Orakelkaart

Let op: dit is niet letterlijk wat het bijbehorende boekje zegt.