Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volledig recyclebare wieg van oersterk karton: Papercrib
0
Duurzaamheid Mama & baby Shoptips voor je baby

Volledig recyclebare wieg van oersterk karton: Papercrib

Papercrib

Wil jij je baby in ‘t begin bij jullie op de slaapkamer hebben, dan is een wiegje (of co-sleeper) onmisbaar. Zoek je een duurzaam en minimalistisch alternatief, dan is de Papercrib voor jou. Dit volledig recyclebare wiegje is gemaakt van oersterk karton, waarin je baby heerlijk én veilig kan slapen.

Een kartonnen wieg is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je aan de slag gaat met de baby uitzet. Tóch is het een ideale oplossing voor de eerste maanden waarin de baby bij je op de kamer ligt. De Papercrib neemt weinig ruimte in, is licht in gewicht en snel in elkaar te zetten.

Duurzaam

Gebruik je de Papercrib aan voor je baby, dan draag je bij aan onze circulaire economie. Zowel de wieg als de verpakking zijn namelijk duurzaam geproduceerd in Nederland, bevatten geen afvalstoffen en kunnen volledig gerecycled worden. Door de honingraatstructuur van het karton is de wieg oersterk, maar toch licht in gewicht. Je zet ‘m in 5 minuten in elkaar voor gebruik én je hebt daar geen gereedschap, schroeven of spijkers voor nodig.

Veilig slapen in de Papercrib

Veiligheid staat voorop. Daarom heeft de Papercrib een officieel CE-keurmerk. De wieg voldoet aan alle eisen die de Europese wetgeving stelt. Daarnaast kun je de Papercrib – als je ‘m netjes opbergt en droog bewaart – opnieuw gebruiken.

Lees ook… tips om je baby in slaap te krijgen (en te houden).

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨