Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Ouders van Nu Zwangerbox inhoud 2023
0
Alles over de zwangerschap Mama & baby

Ouders van Nu Zwangerbox inhoud 2023

Ouders van Nu Zwangerbox inhoud 2023

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Vraag de gratis Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau aan, vól met handige, gratis babyproducten. Wil je weten wat er in 2023 in deze cadeaus zit? Lees dan verder en ontdek de inhoud!

Vanaf 9 januari 2023 zijn er wat wijzigingen doorgevoerd. Zo ontvang je de Zwangerbox nu direct bij je thuis (het past door de brievenbus!) en hoef je het niet meer op te halen. Ook het Babycadeau (voorheen Babybox) ontvang je thuis.

In de Ouders van Nu Zwangerbox is een mooie bewaarbox waar je de komende tijd al je herinneringen in kwijt kunt, zoals echofoto’s, felicitatiekaartjes en eerste sokjes. Waarom je deze gratis box wil hebben? Nou, op deze manier maak je laagdrempelig kennis met tijdschriften, producten en kortingen van diverse merken. Zo weet je of een merk een match is voor jou of niet. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om gratis babyproducten te ontvangen. En eerlijk is eerlijk: je hebt ook heel wat nodig.

Wat zit er in 2023 in de Zwangerbox?

In de Ouders van Nu Zwangerbox 2023 vind je een speciale editie van het Zwanger magazine, zo’n vier exclusieve kortingen en een hydrofiele doek. De doos is een doos die je kunt bewaren om de mooiste eerste spulletjes in op te bergen. Het Babycadeau is een dubbelzijde groeimeter. Zo kun je je pasgeboren baby meten terwijl hij/zij op de commode ligt. Zodra je dreumes kan staan, kan je de groeimeter omdraaien en aan de muur hangen. Bij de Groeimeter zitten leuke stickers waarop je kan schrijven, zodat je de groeimeter kan personaliseren en elke mijlpaal kan vastleggen.

Beeld: Ouders van Nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨