Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe verschoningsset KipKep: hip en duurzaam
0
Duurzaamheid Mama & baby Shoptips voor je baby

Nieuwe verschoningsset KipKep: hip en duurzaam

Nieuwe verschoningsset KipKep: hip en duurzaam

KipKep presenteert een nieuwe verschoningsset! Het bekende verschoonmatje Napper en de bijbehorende luieretuis zijn nu verkrijgbaar als handige combinatieset in twee nieuwe trendkleuren: Etnic Spice en Calming Green. Gemaakt van gerecyclede materialen. Praktisch, hip én duurzaam!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Alles bij de hand

Het Napper verschoonmatje en Napper luieretui van KipKep zijn al jaren bekend en geliefd bij ouders van kleine kinderen. In één greep heb je alles bij de hand wat je nodig hebt om je baby, dreumes of peuter te verschonen. Het verschoningsmatje is aan 2 zijden te gebruiken: een TPU-gecoate, en dus afneembare zijde voor het zwaardere poetswerk, en een zijde van zacht katoen om gewoon even lekker op te liggen. In het luieretui passen 3 luiers en een pakje billendoekjes. Zowel het matje als het etui zijn wasbaar, en nu zijn ze dus ook beschikbaar als set.

Nieuwe designs en gerecycled materiaal

De nieuwe sets zijn verkrijgbaar in 2 designs. Etnic Spice is roestbruin gecombineerd met zwart-witte motieven. Calming Green is een effen set in een koele groentint. Nieuw bij deze sets is ook dat ze gemaakt zijn van gerecyclede materialen. De buitenzijde van de matjes en de luieretuis zijn van PVC-vrij gecoat gerecycled polyester. De matjes zijn gevuld met gerecycled polyester wattendeken, en de binnenzijde is van 100% katoen. Ook de verpakking is duurzaam: geen plastic, maar labels van gerecycled ongebleekt karton.

Duurzaam KipKep

KipKep werkt al vanaf de oprichting van het bedrijf, in 2008, aan duurzaamheid. De producten hebben bijvoorbeeld een lange levensduur en zijn gemaakt van hoogwaardige en veilige materialen. PVC is taboe, ook in de verpakkingen, en single use plastic wordt zoveel mogelijk vermeden. Stoffen komen van fabrikanten met een Oekotex keurmerk. Uiteraard let KipKep streng op de arbeidsomstandigheden in de fabrieken die hun producten produceren. Toch kan het altijd beter: iedere nieuwe productieronde overweegt KipKep kritisch hoe hun product nog duurzamer kan. De gerecyclede materialen in de nieuwe verschoningssets zijn daar een mooi voorbeeld van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨