Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Leuk voor de zomer: kunstzinnig vakantie doe-boek voor kinderen
0
Alles voor kinderen Mama & baby Shop

Leuk voor de zomer: kunstzinnig vakantie doe-boek voor kinderen

Leuk voor de zomer: kunstzinnig vakantie doe-boek voor kinderen

De zomervakantie is begonnen en dat betekent veel vrije tijd voor de kids. Om deze periode op een leuke én educatieve manier door te brengen neemt On The Rocks je kind graag mee op reis naar het universum. Aan de hand van de opdrachten uit het kunstzinnig vakantie doe-boek komt je kleine astronaut op een speelse manier in aanraking met de vele planeten en het magische sterrenstelsel.

Planeet Kunst Kinderwerkboek: kunstzinnig vakantie doe-boek

Hoe ziet het sterrenstelsel eruit en wat is er allemaal in de ruimte te ontdekken? Met het Planeet Kunst Kinderwerkboek maakt je kind – in een zelfgebouwd ruimteschip – een reis door de ruimte en zien ze planeten van dichtbij. De reis gaat door een universum vol kunstkometen, theaterplaneten en hun eigen magische sterrenstelsel.

Het doe-boek is er voor kinderen van 4-12 jaar en bevat meer dan 20 opdrachten om kids hun eigen persoonlijkheid te laten ontdekken. Het wordt een wilde reis, maar ze krijgen alle tools om dit ruimteschip te besturen.

Duurzaam

Dit werkboek is in Nederland geproduceerd, en gemaakt van 100% plantenafval. Door plantenafval als grondstof te gebruiken, worden er bomen, bleek, nare chemicaliën en CO2-uitstoot bespaard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨