Volle Maan Kalender
Je leest nu...
HAPPINEZ 2022: Agenda, Planner, Weekplanner en Scheurkalender
0
Shop

HAPPINEZ 2022: Agenda, Planner, Weekplanner en Scheurkalender

HAPPINEZ 2022: Agenda, Planner, Weekplanner en Scheurkalender

2022, we zijn klaar voor je! En met deze 2022 HAPPINEZ agenda, planner, weekplanner én scheurkalender heb je ’t hele jaar door inspiratie om van 2022 jouw mooiste jaar ooit te maken.

HAPPINEZ Agenda 2022 🌙

In de HAPPINEZ Agenda 2022 noteer je niet alleen je afspraken, nee. Het is tegelijkertijd een soul journal in het teken van jouw (innerlijke) reis door het komende jaar. Daarom staat er op de omslag een windroos afgebeeld: een traditioneel symbool om je plek te bepalen.

In de agenda vind je maandelijks informatie over hoe de planeten staan en wat dat voor jou betekent, in welk sterrenbeeld de nieuwe – en de volle maan staat, én een maandkalender met zogenaamde period tracker. Ook vind je bij elke maand extra, betekenisvolle richtingaanwijzers en enkele reflectievragen. Daarnaast is er voldoende ruimte om je dromen en gedachten op te schrijven.

In de HAPPINEZ Agenda 2022 vind je, zoals je van hen gewend bent, inspirerende quotes en mooie illustraties, evenals (DIY) oefeningen zoals handlezen, pendelen en numerologie. Kortom: alles om van 2022 jouw droomjaar te maken!

HAPPINEZ Planner 2022 🌙

Een planner is een inspirerende en persoonlijke manier om je dromen en doelen te verwezenlijken. In een agenda houd je je afspraken met anderen bij, in een planner maak je afspraken met jezelf.

De nieuwe HAPPINEZ Planner geeft je houvast om vooruit te kijken én te reflecteren. Het biedt focus en helpt je keuzes maken en plannen te maken die in lijn zijn met jouw verlangens en intenties. Het is onmisbaar voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei, verdieping en het manifesteren van zijn mooiste leven. En: deze planner gaat tot maar liefst twee jaar mee.

In deze planner vind je fijne tools om jouw dromen en doelen onder woorden te brengen, zoals ‘goalsetters’ voor liefde, werk, persoonlijke groei, gezondheid en spiritualiteit. Er is ruimte en inspiratie voor vision boards, een droomdagboek en een moon journal. Door te werken op de wekelijkse en maandelijkse pagina’s voor verdieping en voortgang, stem je steeds weer af op waar jij wilt dat je aandacht naar uit gaat.

HAPPINEZ Weekplanner 2022 🌙

Of je de HAPPINEZ Weekplanner nu voor thuis, je studie of je werk gebruikt, voor jezelf of voor het hele gezin – met deze planner heb je meteen overzicht. Handig om neer te zetten, neer te leggen of aan een koordje op te hangen op een centrale plek in huis. De planner bevat 72 weekpagina’s en is dus meer dan een jaar te gebruiken. Inclusief handige, goudkleurige stickers.

HAPPINEZ Scheurkalender 2022 🌙

De HAPPINEZ scheurkalender 2022 biedt dagelijks een moment van inspiratie. Het bevat toegankelijke info over spiritualiteit uit álle delen van de wereld. In de scheurkalender vind je onder andere citaten van goeroe’s, meesters en denkers uit Oost en West én praktische oefeningen.

Maak van 2021 jouw mooiste jaar met deze stationary! ✨

💡 Tip: je leest hier hier 5 simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan. Ook kun je gezellig meepraten over spirituele onderwerpen en delen we onderling tips & tricks! Aanmelden voor de incidentele nieuwsbrief kan natuurlijk ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨