Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Een emotiedagboek voor kinderen
0
Alles voor kinderen Mama & baby Shop

Een emotiedagboek voor kinderen

Een emotiedagboek voor kinderen

Het is als kind lastig genoeg om je gevoelens en emoties te uiten en dit kan weer tot onbegrip leiden bij jou als ouder. Hooggevoelige kinderen kunnen hier nóg meer last van ervaren. Dit speciale emotiedagboek voor kinderen kan daarbij helpen. Hoe? Dat lees je hier!

Kinderen vinden het vaak niet makkelijk om hun gevoel te tonen. En dat is ook niet makkelijk. Als volwassene is het uiten van je emoties en gevoelens al lastig, laat staan als (hooggevoelig/hoogsensitief) kind. Dat maakt dat kinderen zich daardoor regelmatig onbegrepen voelen. Door het tekenen of opschrijven van hun emoties in een emotiedagboek, zal het uiten van emoties makkelijker gaan en kun jij als ouder hierop inspelen.

Het Emotiedagboek voor kinderen is een speciaal invul emotiedagboek, inclusief bijbehorende stickers.

Het dagboek is ontstaan doordat Veerle Wagenaar, de auteur van het boek, zelf als hooggevoelig kind moeilijk over haar emoties kon praten. Je bestelt het Emotiedagboek voor kinderen voor via Bol.com.

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨