Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Difrax in natuurtinten met pure collectie fopspenen
0
Duurzaamheid Mama & baby Shop Shoptips voor je baby

Difrax in natuurtinten met pure collectie fopspenen

Difrax in natuurtinten met pure collectie fopspenen

Difrax lanceert een nieuwe lijn fopspenen in natuurtinten: de Pure collectie. Deze collectie heeft rustige gedekte tinten zoals ‘Brick’, ‘Clay’ en ‘Honey’, en sluit daarmee helemaal aan bij de kleurtrends van nu. Natuurlijk zijn de fopspenen niet alleen eigentijds, maar ze zijn ook comfortabel en veilig.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Fopspenen in de kleuren van de aarde

Van babykamer tot spuugdoekje en van kinderwagen tot kruippakje, tegenwoordig zijn veel producten in aardetinten verkrijgbaar. De kleuren zijn niet alleen stijlvol, maar ook prachtig te combineren. Difrax kon natuurlijk niet achterblijven bij deze trend. Daarom is hun meest populaire model fopspeen vanaf nu ook in deze mooie kleuren beschikbaar!

Veilig en comfortabel

Alle fopspenen van Difrax zijn gemaakt van siliconen. Dit materiaal is stevig, goed schoon te maken en veilig voor baby’s. De pure-collectie heeft bovendien de bekende vlinderschildjes met gaatjes. Deze vorm laat het neusje van de baby goed vrij, en de gaatjes zorgen voor minder contact met het huidje.

De spenen in de Pure collectie zijn verkrijgbaar in 5 maten, geschikt voor pasgeboren baby’s tot 18+ maanden.

Werken aan duurzaamheid

Difrax wil dat baby’s op een gezonde planeet kunnen opgroeien. Daarom werkt het bedrijf hard aan de duurzaamheid van de producten en productiemethodes, en zorgt ze voor goede arbeidsomstandigheden in de fabrieken. Zo goed als alle producten worden geproduceerd in fabrieken met een social compliance certificaat, zoals amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative). Daarmee stimuleert Difrax eerlijke handel en duurzame productie. Ook de verpakkingen krijgen aandacht. Waar mogelijk, wordt het gebruik van plastic beperkt. Door te blijven werken aan een duurzame wereld, maakt Difrax het motto ‘We Care’ waar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨