Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Deze 2021 HAPPINEZ agenda, planner én scheurkalender wil jij hebben
0
Shop

Deze 2021 HAPPINEZ agenda, planner én scheurkalender wil jij hebben

Deze 2021 HAPPINEZ agenda, planner én scheurkalender wil jij hebben

Getting ready for 2021?! Jep, wij ook! En met deze 2021 HAPPINEZ agenda, planner én scheurkalender heb je ‘t hele jaar door inspiratie om van 2021 jouw mooiste jaar ooit te maken.

We gaan ze stuk voor stuk even langs.

HAPPINEZ Agenda 2021 🌙

In de HAPPINEZ Agenda 2021 noteer je niet alleen je afspraken, nee. Het is tegelijkertijd een soul journal in het teken van astrologie en leven in het ritme van de maan.

Daarom vind je er maandelijks informatie over hoe de planeten staan en wat dat voor jou betekent, in welk sterrenbeeld de nieuwe – en de volle maan staat, én een maandkalender met zogenaamde period tracker.

Ook is er voldoende ruimte om je dromen en gedachten op te schrijven. Met inspirerende quotes en mooie illustraties.

HAPPINEZ Planner 2021 🌙

Een planner is een inspirerende en persoonlijke manier om je dromen en doelen te verwezenlijken. In een agenda houd je je afspraken met anderen bij, in een planner maak je afspraken met jezelf. De nieuwe HAPPINEZ Planner 2021 geeft je houvast om vooruit te kijken én te reflecteren. Het biedt focus en helpt je keuzes maken en plannen te maken die in lijn zijn met jouw verlangens en intenties.

In deze planner vind je fijne tools om jouw dromen en doelen onder woorden te brengen, zoals ‘goalsetters’ voor liefde, werk, persoonlijke groei, gezondheid en spiritualiteit. Er is ruimte en inspiratie voor vision boards, een droomdagboek en een moon journal.

Door te werken op de wekelijkse en maandelijkse pagina’s voor verdieping en voortgang, stem je steeds weer af op waar jij wilt dat je aandacht naar uit gaat.

HAPPINEZ Scheurkalender 2021 🌙

De HAPPINEZ scheurkalender 2021 biedt dagelijks een moment van inspiratie. Het bevat toegankelijke info over spiritualiteit uit álle delen van de wereld. In de scheurkalender vind je onder andere citaten van goeroe’s, meesters en denkers uit Oost en West én praktische oefeningen.

Maak van 2021 jouw mooiste jaar met deze stationary! ✨

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨