Volle Maan Kalender
Je leest nu...
5x de leukste jaarkalenders 2021 voor astro-lovers
0
Shop

5x de leukste jaarkalenders 2021 voor astro-lovers

5x de leukste jaarkalenders 2021 voor astro-lovers - VolleMaanKalender.nl

Het nieuwe jaar begint bijna! Wij hebben alvast de 5 leukste jaarkalenders voor astrologieliefhebbers op rij gezet: van de vaak uitverkochte scheurkalender van HAPPINEZ tot de inspirerende Moon Calendar 2021 van de zusjes Lexmond. Shop ze nu en maak van 2021 jouw jaar!

1) HAPPINEZ spirituele scheurkalender 2021

Met de HAPPINEZ spirituele scheurkalender 2021 krijg je dagelijks een moment van inspiratie. De kalender bevat toegankelijke info over spiritualiteit uit alle delen van de wereld. Hier vind je citaten van goeroe’s, meesters en denkers uit Oost en West én praktische oefeningen. What’s not to love?

2) Moon Calendar 2021 – Scheurkalender – Lexmond vs Lexmond

De Moon Calendar 2021: scheurkalender van de populaire Moonsisters is een leidraad vol (geestige) tips over gunstige momenten, heerlijke quotes, recepten en kennis over de kruiden in de natuur.

3) FLOW Scheurkalender 2021

Laat je het gehele jaar door inspireren met de FLOW Scheurkalender 2021. Iedere dag nieuwe wijsheden, inspirerende quotes en aanstekelijke teksten van bijzondere vrouwen. Met prachtige illustraties en een makkelijk ophangsysteem. Ideaal voor bijvoorbeeld op het toilet of in de keuken!

4) Maankalender 2021

In de populaire Maankalender 2021 lees je hoe je in het nieuwe jaar van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn!

5) Mind & spirit 2021 scheurkalender

Iedere dag een boeiende wijsheid, een citaat, een oefening, een vraagstelling of een richtinggevend advies. Bijzondere kleurbelevingen, inspirerende quotes, seizoensgebonden tips en oefeningen (yoga, tai chi). De Mind & Spirit scheurkalender wordt opgebouwd aan de hand van de zeven gouden inzichten. 365 inspirerende momenten, voor elke dag één!

Zó, dat zijn 5 leuke jaarkalenders 2021 voor astro-lovers! Zit er wat voor je bij?

Misschien vind je deze items ook leuk?

BestGrid VolleMaanKalender.nl 2021

Tip: maak je Instagram #bestnine2021 en ontdek wat jouw favoriete Instagram posts van 2021 zijn! 📸

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨